حضور فعالانه دانشجويان واحد پزشكي تهران در سيزدهمين كنگره ساليانه علوم پزشكي

دكتر شهرزاد خاكپور سرپرست كميته تحقيقات دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي از حضور فعال اعضاي كميته تحقيقات دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران در سيزدهمين كنگره پژوهشي ساليانه دانشجويان علوم پزشكي كشور خبر داد . سرپرست كميته تحقيقات دانشجويي دانشگاه آزادگفت : سيزدهمين كنگره پژوهشي ساليانه در اواخر مهر ماه 1391 در شهر بابل برگزار گرديد ، و دانشجويان خانم ها : آزاده شريعتي ، شيدا كاظمي و آقاي سعيد خداياري به عنوان ارائه دهنده مقاله به صورت پوستر و خانم مينا سعيدنژاد به عنوان ارائه دهنده مقاله به صورت سخنراني ، و همچنين مريم محسني كيا به عنوان داور مقالات و مدرس كارگاه ، آقاي احسان جانقلي مسئول روابط عمومي ، آقاي رضا نجيب پور و خانمها مهسا شفيعي و مهسا صابري از اعضاي فعال كميته تحقيقات در اين كنگره حضور يافته اند . دكتر خاكپور افزود : دانشجويان پژوهشگر و پر تلاش عضو كميته تحقيقات دانشجويي واحد پزشكي تهران تا كنون بارها در مجامع علمي خوش درخشيده اند و موجبات افتخار اين واحد دانشگاهي را فراهم كرده اند . ايشان همچنين خاطرنشان كردند كه با حمايت هاي دلسوزانه مسئولين واحد پزشكي تهران ، اميد است تا شاهد رشد فزاينده ي دانشجويان اين واحد در عرصه هاي تحقيق و پژوهش باشيم .

حضور فعالانه دانشجويان واحد پزشكي تهران در سيزدهمين كنگره ساليانه علوم پزشكي نسخه قابل چاپ