فراخوان دهمین جشنواره ملی ایده های برتر

همزمان با آغاز هفته پژوهش و فناوري و در هفته آخر آذرماه و برگزار مي شود : فراخوان دهمین جشنواره ملی ایده های برتردكتر سايه بيگدلي مدير روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران طي گزارشي از برگزاري دهمین جشنواره ملی ایده های برتر خبر داد . اين جشنواره همزمان با آغاز هفته پژوهش و فناوري در روز 23 آذرماه و به ميزباني پارک علم و فناوري در استان يزد برگزار مي گردد ، مدير روابط عمومي واحد پزشكي تهران هدف از برگزاري اين جشنواره را شناسايي استعدادها و قابليت هاي موجود، تشويق و خلاقيت ، نوآوري و ايده پردازي اعلام نمود و گفت : شرکت در اين جشنواره براي همه گروه سني و مقاطع تحصيلي امکان پذير است و هيچ محدويتي در اين زمينه نيست.
گفتني است؛ آخرين مهلت ارسال آثار تا 15 آبان ماه اعلام شده است و تمامي علاقه مندان مي توانند با مراجعه به سايت جشنواره به نشاني www.best-idea.ir ايده هاي خود را ثبت كنند.
زمان برگزاري اختتاميه دهمین جشنواره ملی ایده های برتر یزد 23 آذرماه سال جاري اعلام شده است و در كنار جشنواره، نمايشگاه ابتكارات و اختراعات برپا مي شود و از برگزیدگان جشنواره در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر كه با حضور مقامات عالی رتبه کشوری در تهران برگزار می شود، تقدیر به عمل خواهد آمد.
شايان ذكر است؛ وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، استانداري يزد، دانشگاه يزد، دانشگاه آزاد اسلامي ، شركت پيشگامان كوير يزد و ارگانهاي ديگر دولتي و خصوصي در برگزاري اين جشنواره همكاري دارند.

فراخوان دهمین جشنواره ملی ایده های برتر نسخه قابل چاپ