مجموعه خاطرات دکتر سید حسین یحیوی منتشر شد

اداره کل اسناد و مدارک دانشگاه آزاد اسلامی مجموعه خاطرات معاونت علوم پزشکی و رییس واحد پزشکی تهران را منتشر نمود . این کتاب با نام سلوک عارفانه خدمت جلد چهارم از مجموعه یادها و یادگارها است وبه بازگویی خاطرات آقای دکتر سید حسین یحیوی ازچگونگی روند ایجاد ، رشد و بالندگی واحد پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی می پردازد . دردیباچه این کتاب آمده است که : تصمیم خطیر ایجاد و توسعه آموزش پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی ، نیازمند فردی بود که علاوه بر داشتن ویژگی های عمومی روسای واحدهای نخستین دانشگاه یعنی جدیت ، پشتکار ، از خود گذشتگی و ساده زیستی ، دارای خصایصی چون مقاومت در برا بر مشکلات ، صبوری در نیل به اهداف ، دلی سرشار از ایمان و سری پرشور برای خدمت باشد و دکتر سید حسین یحیوی چنین فردی بود . در این کتاب خواننده با مردی آشنا می شود که با آگاهی و درک روشن از مشکلات و موانع طاقت فرسا ، کمر به خدمت بست و لحظه ای در تقدس راه رفته تردید نکرد .در مقدمه این کتاب نیزکه به قلم دکتر جاسبی نوشته شده است به ضرورت ودلایل تاسیس رشته پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی از جمله ، فقر بهداشتی شدید در کشور ونیازبه توسعه بهداشت بعنوان یکی از شاخص های مهم توسعه انسانی ، خروج برخی پزشکان از کشور به دلیل وقوع انقلاب و لزوم اشتغال پزشکان ایرانی به جای پزشکان پاکستانی و هندی و جلوگیری از خروج دانشجویان علاقه مند به ادامه تحصیل اشاره شده است .مجموعه خاطراتی که در این کتاب نقل شده است برای عموم خوانندگان دانشگاهی و غیر دانشگاهی ، اعم از دانشجو ، استاد ویا مدیران سازمانهای دولتی و خصوصی بسیار خواندنی و عبرت آموز است وخواندن آن به تمامی اقشار مردمی که دل در گروتوسعه این کشور دارند و میدانند که این مهم جز از طریق گسترش و تعمیق نظام آموزش عالی کشور میسر نیست ، توصیه می شود .

مجموعه خاطرات دکتر سید حسین یحیوی منتشر شد نسخه قابل چاپ