قبول مسئوليت در حيطه علوم پزشكي يك توفيق الهي است

در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشكي تهران مطرح شد :
قبول مسئوليت در حيطه علوم پزشكي يك توفيق الهي است دكتر فرهاد دانشجو رئيس دانشگاه آزاد اسلامي طي حكمي دكتر شاهرخ رامين را به عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشكي تهران منصوب و از خدمات ارزشمند دكتر احمد فيروزان در مدت تصدي مقام رياست اين واحد دانشگاهي تقديرو تشكر نمود .
در مراسم توديع و معارفه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشكي تهران كه روز دو شنبه 6 آذرماه سال جاري با حضور مسئولان ارشد منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامي ، دكتر عليرضا اسدي معاون علوم پزشكي ، دكتر صمد مومن بالله معاون فرهنگي ، دكتر محمد رضا اسفنديار معاون دانشجوئي ، دكتر بهروزميرزا دبير منطقه 8 ، دكترافشين حراجي رئيس واحد دندانپزشكي ، و همچنين كليه روساي بيمارستانها و مراكز درماني جواهري ، بوعلي ، امير المومنين، قدس و مديران و روساي دانشكده هاي علوم پزشكي در سالن اجتماعات واحد پزشكي تهران برگزار گرديد ، از خدمات ارزشمند و خصائص انساني و سجاياي اخلاقي دكتر فيروزان به نيكي تقدير شد .
دكتر عليرضا اسدي معاون علوم پزشكي با اشاره به جايگاه خاص رشته پزشكي در ميان ساير رشته هاي دانشگاهي گفت : قبول مسئوليت در حيطه علوم پزشكي يك توفيق الهي است، زيرا رشته هاي علوم پزشكي با سلامت روح و جسم آدميان سرو كار دارد و تمام مسئولان و افرادي كه در اين حوزه فعاليت مي كنند رسالتي خطير و وظيفه اي مضاعف دارند . وي سپس شخصيت علمي و تجارب اجرائي و مديريتي دكتر فيروزان را ستود و گفت : بر اساس آموزه ها و فرهنگ ديني ما ايجاد تغييرات فقط فرصت خدمت براي همه در يك آزمايش الهي و معنوي است .
در پايان اين مراسم دكتر صمد مومن بالله معاون فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي با بيان مطالبي پيرامون ايام سوگواري سالار شهيدان حسين ابن علي (ع ) و تقارن اين ايام با پنجم آذر ماه سالروز تشكيل بسيج به پيروزي غزه و مقاومت فلسطينيان اشاره نمود و گفت : همانطوريكه در مكتب عاشورائي ما بجاي گريستن به نگريستن توجه مي شود ، در اين تغييرات نيز بايد رشد و پويندگي دانشگاه آزاد اسلامي و توسعه رشته هاي علوم پزشكي آنهم در سطح منطقه 8 بعنوان يكي از كليدي ترين مناطق دانشگاهي در نظر گرفته شود و همه بكوشيم تا در رسيدن به اين هدف يار و مددكار هم باشيم . سپس متن حكم انتصاب و توديع توسط دكترميرزا قرائت شد .
گفتني است : دكتر شاهرخ رامين جراح و متخصص بیماریهای چشم و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي مي باشد . دكتر رامين همچنين داراي سوابق اجرایی و مدیریتی مفيدي از جمله قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سابقه نمايندگي در مجلس شوراي اسلامي مي باشد .

قبول مسئوليت در حيطه علوم پزشكي يك توفيق الهي است نسخه قابل چاپ