نشريه كانون قرآن و عترت لعل وابسته به معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران منتشر شد

دكتر سايه بيگدلي مدير روابط عمومي واحد پزشكي تهران طي گزارشي از انتشار تازه ترين شماره نشريه دانشجويي لعل در پاييز 91 خبر داد . مدير امور فرهنگي واحد پزشكي تهران افزود : اين نشريه به همت كانون دانشجوئي قرآن و عترت بصورت فصلنامه و پيرامون موضوعات فرهنگي و علمي و با همكاري حوزه معاونت فرهنگي واحد تهيه و تدوين مي گردد . مدير مسئول و سر دبير نشريه لعل بشري صداقت از دانشجويان رشته پزشكي مي باشند .
گفتني است : نشريه لعل در سومين جشنواره نشريات دانشجويي در ميان واحدهاي منطقه 8 و12 دانشگاه آزاد اسلامي موفق به كسب مقام نخست شده است . براي انتخاب نشريه برتر امتيازاتي همچون كيفيت توليدي بودن مطالب توسط دانشجو يا استاد، داراي شناسنامه بودن و لوگوي ثابت در نظر گرفته شده است.
شايان ذكر است : طراحي و صفحه آرايي اين شماره توسط محمد خرازي افرا و ساير همكاران آن هدي عامري زاده ، ميترا صديق ، شادي عرفانيان ، سحر باقري ، سيده فاطمه افروغي ، زهرا نوروزي ، معصومه مميوند مي باشند .
د ر شماره اخير اين فصلنامه مطالب مفيدي در زمينه هاي مذهبي همچون ارتباط قرآن و عاشورا در شش سكانس ، راز آب حيات ، آداب عزاداري ابا عبدالله الحسين ، تحريفات واقعه عاشورا ، نقش زنان در نهضت حسيني ، همراهي دانشگاهيان با كاروان عاشورا ، معجزات حضرت ابوالفضل (ع) و . . . به چاپ رسيده است

نشريه كانون قرآن و عترت لعل وابسته به معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران منتشر شد نسخه قابل چاپ