نامگذاري كتابخانه مركزي به نام استاد فقيد زنده ياد دكتر ناصر ملك نيا

با رهنمود رئيس جديد واحد پزشكي تهران صورت پذيرفت :
نامگذاري كتابخانه مركزي به نام استاد فقيد زنده ياد دكتر ناصر ملك نيا كتابخانه مركزي دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران با رهنمود دكتر شاهرخ رامين رئيس جديد واحد پزشكي تهران به نام استاد فقيد دكتر ناصر ملك نيا عضو هيات علمي و پدر علم بيوشيمي ايران نامگذاري گرديد .
سايه بيگدلي مدير روابط عمومي واحد پزشكي تهران در توضيح وچگونگي اين اقدام گفت :
همزمان با برگزاري مراسم روز دانشجو ، كتابخانه مركزي واحد پزشكي تهران به پاس يك عمر تلاش علمي و اهتمام در امر دانش اندوزي جوانان اين مرزو بوم به ياد استاد فقيد دكتر ناصر ملك نيا نامگذاري شد .
مدير روابط عمومي واحد پزشكي تهران افزود : متن زير كه توصيف زندگينامه اين استاد عظيم الشأن و گرانقدر است بر روي سنگ بنا اين مكان علمي حك شده است .
دكتر ناصر ملك نيا در 27 مرداد ماه سال 1310 خورشيدي در تهران چشم به جهان گشود و مراحل آموزش مقدماتي را در دبستان خاقاني و دبيرستان 15 بهمن (دبيرستان رهنما ) گذراند . او هندسه ، جبر و مثلثات رادوست داشت و به كارهاي فني بسيار علاقمند بود اما پدر بويژه مادر وي مي خواستند پسرشان پزشك شود . از اين رو پسر را براي فراگيري پزشكي به آمريكا فرستادند .
استاد ابتدا دوره ي مهندسي شيمي را به منظور شركت در دوره ي ( premedical )گذراند سپس براي رفتن به دانشكده ي پزشكي به پاريس سفر كرد تا آموزش پزشكي را در آنجا ادامه دهد ، ملك نيا در سال 1954 به پاريس وارد شد و از آنجا كه دوره پيش پزشكي را در آمريكا گذرانده بود ، بي درنگ در سال نخست پزشكي پذيرفته شد . پروفسور ناصر ملك نيا در سال 1350 به ايران بازگشت و به عنوان دانشيار گروه بيوشيمي آغاز به كار كرد و نزديك به 36 سال در دانشگاه تهران، تربيت مدرس ، دانشگاه آزاد اسلامي و بسياري از دانشگاه هاي سراسر كشور به تدريس شيرين و شيواي درس بيوشيمي پرداخت . سرانجام پدر بيوشيمي ايران در 18 تير ماه 1386 پس از اينكه آخرين امتحان بيوشيمي خود را از دانشجويان پزشكي دوره 45 اين دانشگاه به عمل آورد به ديدار حق شتافت . اكتابخانه مركزي اين دانشگاه به احترام بزرگداشت اين استاد گرانقدر ، با حضور دكتر مؤمن بالله (معاون فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي ) و آقاي دكتر رامين ( رئيس واحد پزشكي تهران) و به همت بسيج دانشجويي ثامن الائمه عليه السلام به نام دكتر ناصر ملك نيا مزين گرديد .
گفتني است مراسم نامگذاري كتابخانه مركزي دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران با حضور دكتر شاهرخ رامين رئيس جديد واحد پزشكي ، دكتر صمد مومن بالله معاون فرهنگي و دبير منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامي كليه معاونين و مسئولان ارشد دانشگاهي ، جمع كثيري از دانشجويان ، اساتيد وكاركنان در روز سه شنبه 22 آذر ماه سال جاري در محل سالن اجتماعات واحد پزشكي تهران صورت پذيرفت .

نامگذاري كتابخانه مركزي به نام استاد فقيد زنده ياد دكتر ناصر ملك نيا نسخه قابل چاپ