نامگذاري سالن اجتماعات واحد پزشكي تهران به نام شهيد دكتر احمدرضا احدي

با رهنمود دكتر شاهرخ رامين رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران « سالن اجتماعات » اين واحد دانشگاهي به نام شهيد دكتراحمد رضا احدي نامگذاري شد .
مراسم رونمايي از سنگ بناي اين ساختمان همزمان با روز دانشجو و در حضور دكتر صمد مومن بالله معاون فرهنگي و دبير منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامي كليه معاونين و مسئولان ارشد دانشگاهي ، جمع كثيري از دانشجويان ، اساتيد وكاركنان و در محل سالن اجتماعات واحد پزشكي تهران صورت پذيرفت .
دكتر رامين با بيان سخناني درباره ويژگي هاي بارز شهيد و جايگاه والاي شهدا گفت : مهمترين هدف از نامگذاري اين ساختمان تداوم راه شهدا ، تجديد بيعت با آرمانها و ارزش هاي انقلاب اسلامي و پيروي از خط رهبري است .
رئيس واحد پزشكي تهران وي افزود :
اين اقدام سمبوليك هنگاميكه دريك محيط علمي و فرهنگي مثل محيط دانشگاه كه مظهر عاليترين جايگاه آموزشي براي جوانان اين مرز و بوم است مي تواند خاطرات شهيدان را به يادمان اندازد و باعث شود فراموش نكنيم در سال هاي دفاع مقدس ، خون پاك چه تعداد از جوانان مخلص و با استعداد مثل شهيد رضا احدي در راه امنيت و استقلال كشور اسلاميان به زمين ريخته شده است . و بايستي قدم هايمان را در انجام رسالت و وظايف دشواري كه در هر عرصه اي بعهده داريم اعم از اينكه استاد و دانشجو و كارمند باشيم ، استوارتر و محكمتر برداريم . وي سپس به خاطرات زنده ياد اشاره كرد وگفت : شهيد احدي رتبه اول كنكور سراسري تجربي بوده است وي در سال 64 در رشته ي پزشكي دانشگاه شهيد بهشتي تهران پذيرفته مي شود شد و در آن جا به ادامه ي تحصيل مي پردازد . وي نخستين بار در سال 61 به جبهه رفت و در عمليات رمضان شركت كرد و در همين عمليات مجروح شد . متن زير بر سر در ورودي سالن اجتماعات واحدپزشكي تهران و بر روي سنگ بنا و لوح يادبود وي حك شده است .
بسم رب الشهداء والصدقين
امروز زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهدا كمتر از شهادت نيست ( از بيانات مقام معظم رهبري ) احمد رضا احدي در آبانماه سال 1345 در اهواز متولد شد . وي همزمان با آغاز جنگ تحميلي ، به عنوان مهاجر جنگي همراه خانواده به ملاير رفت و در رشته علوم تجربي در دبيرستان دكتر شريعتي به ادامه تحصيل پرداخت . تا آن كه در سال 63 موفق به كسب ديپلم گرديد . در سال 64 در كنكور سراسري تجربي رتبه اول را كسب كرده و در رشته پزشكي در دانشگاه شهيد بهشتي تهران پذيرفته شد و در آن جا به ادامه تحصيل پرداخت . احمد رضا احدي سرانجام در شب دوازدهم بهمن ماه سال 65 در عمليات كربلاي 5 به شهادت رسيد و پس از پانزده روز پيكر پاكش به شهرستان ملاير بازگردانيده شد و در آرامگاه عاشوراي ملاير به خاك سپرده شد . به مناسبت هفته بسيج و روز بسيج دانشجويي با حضور جناب آقاي دكتر فرهاد دانشجو رياست محترم دانشگاه آزاد اسلامي و جناب آقاي دكتر احمد فيروزان رئيس واحد پزشكي تهران و همچنين حجت السلام تاج آبادي مسئول محترم نهاد رهبري و به همت بسيج دانشجويي ثامن الئمه ( عليه السلام ) سالن همايش اين دانشگاه به نام سردار بسيجي احمد رضا احدي مزين گرديد . علمشان تا ثريا نامشان تا خدا
گتني است متن تنها وصيت نامه به جا مانده از شهيد احمدرضا احدي به اين شرح است فقط نگذاريد حرف امام به زمين بماند همين

نامگذاري سالن اجتماعات واحد پزشكي تهران به نام شهيد دكتر احمدرضا احدي نسخه قابل چاپ