کسب مقام اول دانشجویان دختر واحد پزشکی تهران در مسابقات فوتسال علوم پزشکی کشور

دکتر فریده شجاعی سرپرست تربیت بدنی واحد پزشکی تهران طی مصاحبه ای اعلام نمود: دانشجویان دختر واحد پزشکی تهران درمسابقات کشوری فوتسال دانشکده های علوم پزشکی سراسرکشورکه ازتاریخ 15 بهمن لغایت 22 بهمن به مدت 8 روز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار گردید موفق به کسب مقام اول شد .سرپرست تربیت بدنی واحد پزشکی تهران اسامی 10 نفر از بازیکنان ومربی و وسرپرست تیم را بشرح زیر اعلام نمود : لیلا حبیبی ،نگین نیک نام، نگار نیک نام، معصومه حسین پور،سحر محقق ،رویا متکلمی ،آیدا ممی نژاد،امینه محمد سلیمی ،نرگس حسین پور ومهدیه یوسفی ،مربی این تیم فاطمه غلامپور وسرپرست تیم سارا روحی و فخر السادات حسینی بوده اند . دکتر شجاعی در مورد تاریخچه و معرفی ورزش فوتسال زنان در ایران گفت : فوتبال زنان در ایران قدمتی 38 ساله دارد و شروع آن از سال 1970 میلادی است زمانیکه فدراسیون فوتبال تصمیم گرفت ،بدلیل افزایش زنان علاقه مند به فوتبال ، چندین نفر از زنان مستعد را برای آموزش در زمینه مربیگری به کلاس های آموزشی فیفا بفرستد.وی افزود : در اواخر سال 1371 فوتبال زنان با مسابقات سالنی یا همان فوتسال برای نخستین باردر دانشگاه الزهرابرگزار گردید . وی گفت : با اجرای طرح ادغام ورزش زنان و مردان در ایران پستی باعنوان نائب رئیس زنان در هر فدراسیون تشکیل شد .سال 2007 زنان فوتبالیست ایرانی توانستند در مرحله مقدماتی جام ملت های آُسیا با غلبه برهند به مرحله دوم مسابقات راه پیدا کنند و این نخستین تجربه جدی زنان ایرانی در عرصه فوتبال بود.دکتر شجاعی تصریح کرد: دور بعدی این مسابقات از 2دوم فروردین ماه لغایت دهم فروردین ماه درویتنام برگزار می گردد. ایران در این دوره با میانمار ،چین تاپیه وویتنام هم گروه است .گفتنی است : تیم فوتسال دختران واحد پزشکی تهران حدود 5سال است که مقام های مختلف رادرسطح دانشگاههای آزاد وعلوم پزشکی کشور کسب می نماید .

کسب مقام اول دانشجویان دختر واحد پزشکی تهران در مسابقات فوتسال علوم پزشکی کشور نسخه قابل چاپ