عضو هیات علمی واحد پزشکی تهران داور علمي جشنواره بنیاد ملی نخبگان شد

دکتر هدیه علوی طلب عضو هیات علمی و استادیار واحد پزشکی تهران به عنوان داور بخش علمي ششمين جشنواره بنیاد ملی نخبگان انتخاب شد .
علوی طلب که خود نخبه و مخترع برگزیده جشنواره و عضو بنیاد ملی نخبگان است ، مقارن با هفته پژوهش در جشنواره نوآوری و شکوفایی کوهرنگ به عنوان جوان ترین داور در بین داوران بنیاد ملی نخبگان در بخش کمیته داوری شیمی شركت نمود و اختراعات برتر رشته های شیمی و مهندسی شیمی را قضاوت و داوري نمود .
دكترعلوي طلب در خصوص اهميت برگزاري اين جشنواره علمي گفت : فضای علمی حاكم برمراكز علمي و دانشگاهي کشور موجب رقابت علمی می شود که این امر در گسترش و رشد علوم نوین مؤثر خواهد بود . وي افزود : خوشبختانه با برنامه های علمی دولت ، استفاده های مناسبی از هوش ، توان و ظرفیت های علمی جوانان ایرانی شده که باید قدر آن را بدانیم و از اين استعدادها استفاده کنیم .
گفتني است : جشنواره نوآوری و شکوفایی کوهرنگ ششمین جشنواره بنیاد ملی نخبگان است . كه امسال از 14 تا 16 آذر ماه 1391 در شهر مقدس قم برگزار گردید . در این جشنواره 79 اختراع از استان اصفهان ، 29 اختراع از استان قم ، 24 اختراع از استان مرکزی و 22 اختراع از استان چهار محال و بختیاری حضور داشتند و در زمینه های برق و الکترونیک، شیمی و مهندسی شیمی ، پزشکی ،مهندسی مکانیک ، مهندسی عمران و علوم کشاورزی با یکدیگر به رقابت پرداختند .
دکتر علوی همچنین یکی از مهمترین بخش های علم و فناوری را حوزه مخترعین و اختراعات دانست و اظهار داشت هدف از برگزاری این جشنواره ها ایجاد بستر مناسب و دریافت مشاوره برای تجاری سازی اختراعات ، توانمند سازی مخترعین و ارتباط نخبگان و صنعت در جهت رفع نیازهای جامعه بوده است .

عضو هیات علمی واحد پزشکی تهران داور علمي جشنواره بنیاد ملی نخبگان شد نسخه قابل چاپ