برگزاري بخش كتبي هجدهمين دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در واحد پزشكي تهران

دكتر مير مسعود فاطمي قائم مقام رئيس دانشگاه و معاون فرهنگي واحد پزشكي تهران از برگزاري مسابقات سراسری كتبي قرآن و عترت در واحد پزشكي تهران خبر داد . معاون فرهنگي واحد پزشكي تهران با اشاره به استقبال و افزايش شركت كنندگان گفت : در اين دوره از مسابقات تعداد 850 نفر دانشجو و استاد واحد پزشكي تهران ثبت نام نموده و همزمان با ساير واحدهاي دانشگاهي مستقر در تهران در اين آزمون شركت خواهند نمود .
دكتر فاطمي افزود : با توجه به تاكيد معاون محترم فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بر اجراي برنامه ها با محوریت قرآن و عترت و نماز خاطر نشان کرد: معاونت فرهنگی برنامه مهر تا مهر را در قالب 20 شاخص از مهرماه سال جاری به واحدها ابلاغ کرده که در تدوین و طراحی آنها هم موضوع جهاد اقتصادی و هم "اخلاق مداری، هویت دینی و توسعه فرهنگی" را مد نظر قرار داده است . وی با بیان اینکه مسابقات سراسری قرآن و عترت در بخشهاي كتبي، شفاهي ، هنر و ادبيات ديني جهت اساتيد ، دانشجويان و كاركنان برگزار مي گردد اظهار داشت: مسابقات کتبی قرآن و عترت در رشته های ترجمه و تفسیر قرآن ، آشنايي با مفاهيم نهج البلاغه ، زندگانی 14 معصوم، ترجمه انگلیسی قرآن کریم ویژه اعضاي هيات علمي و رشته های تفسیر قرآن کریم، ترجمه قران كريم ، زندگانی معصومين ، نهج البلاغه، حفظ و ترجمه ادعيه و زيارات ، نماز، ترجمه قرآن به زبان انگلیسي ، احکام خواهران و برادرن و زندگانی پیامبر اسلام (ص) ، ویژه اساتيد و دانشجویان در روز يكشنبه مورخ 26/9/91 برگزار و از نفرات برتر برابر آئين نامه تجليل خواهد شد .
گفتني است : آزمون كتبي بخش كاركنان در تاريخ 15/11/91 برگزار خواهد شد .

برگزاري بخش كتبي هجدهمين دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ