فراخوان شرکت در چهارمين جشنواره علمی بهداشت محیط ایران

دكتر محمد رضا خاني رئيس دانشكده بهداشت واحد پزشكي تهران طي گفتگوئي از برگزاري چهارمين جشنواره علمی بهداشت محیط ایران در اسفند ماه 1391خبر داد .
دكتر خاني افزود : انجمن علمي بهداشت محيط ايران هر ساله همزمان با روز ملي بهداشت محيط مطابق با يازدهم اسفند ماه ، جشنواره علمي بهداشت محيط ايران را به منظور ارتقاء سطح بهداشت محيط کشور و تجليل از مقام و منزلت اعضاي هيأت علمي، پژوهشگران، متخصصين، کارشناسان و دانشجويان بهداشت محيط ايراني مقيم داخل و يا خارج از کشور و همچنين معرفي فعاليت‌هاي تحقيقاتي برتر در زمينه بهداشت محيط با تاکيد بر جنبه‌هاي نوآوري، برگزار مي‌کند.
رئيس دانشكده بهداشت در ارتباط با تاريخچه فعاليت انجمن علمي بهداشت محيط ايران گفت : سابقه برگزاري جشنواره هاي علمي انجمن از سال 1388 آغاز شده و تا به امروز سه دوره از آن با استقبال گسترده چامعه بهداشت محیط ایران، برگزار گردیده است.شرکت در این جشنواره علمی مختص اعضای جامعه بهداشت محیط بوده و علاقه مندان شركت در جشنواره مي توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر و ثبت نام به نشاني سايت اينترنتي انجمن www.iaeh.irمراجعه نمايند و يا يك نسخه از آثار خود را به انضمام ساير مدارك و مستندات به طور مستقل و يا با معرفي توسط نهادهاي علمي و سازمان ها از طريق پست به دبيرخانه ارسال نمايند. دكتر خاني سپس محورهاي اصلي اين جشنواره را ، انتخاب و معرفي برترين هاي بهداشت محيط در زمينه هاي نگارش مقاله ،كتاب،پايان نامه ابداع و اختراع اعلام نمود .
دكتر خاني در پايان افزود : اميدواريم يازدهم اسفند ماه سال 1391، روز ملي بهداشت محيط با مشاركت و همراهي اعضاي خانواده بزرگ بهداشت محيط همچون سنوات گذشته بتواند برترین‌هاي اين عرصه علمي را انتخاب و در مراسم نهایی جشنواره معرفی نمايد . دكتر خاني گفت : در جشنواره امسال به منظور تجليل و نكوداشت افراد برگزيده علاوه بر تنديس جشنواره هدايايي نيز اهداء مي گردد.

فراخوان شرکت در چهارمين جشنواره علمی بهداشت محیط ایران نسخه قابل چاپ