برگزاري مراسم اربعين حسيني در واحد پزشكي تهران

رحيم طياريه مدير فرهنگي واحد پزشكي تهران ازبرگزاري مراسم سوگواري سالار شهيدان در آستانه اربعين حسینی در محل سالن شهيد احمد رضا احدي خبر داد .
مدير فرهنگي واحد پزشكي تهران گفت : در اين مراسم كه روز چهارشنبه 13 ديماه سال جاري با حضور مسئولان ، استادان ، دانشجویان و کارکنان واحد پزشكي تهران با قرائت تلاوت قران كريم آغاز شد . حجت الاسلام و المسلمین اسلامي به شرح رشادت‌ها و ایثارگری‌های امام حسین(ع) و یارانش پرداخت كه با نثار جان و خون خود موجبات زنده نگاه داشتن دين اسلام شده اند . وي افزود : همانطور كه مقام معظم رهبري فرموده اند ، واقعه اربعين يك شروع بود براي انتشار پيام كربلا و همانطور كه امروز شاهد هستيم ميليون ها نفر از دوستداران اهل بيت هر سال در آستانه اربعين حسيني فاصله 80 كيلومتري نجف تا كربلا را پياده طي مي كنند . نزدیک به چهارده قرن پيش‌ در سرزمينيی به‌ نام‌ كربلا، در ميان‌ ريگزارهای خشک‌ وبدون‌ حيات‌، واقعه‌ای‌ شكل‌ گرفت‌ كه‌ با درخشش‌ خود به‌ جاودانه شد؛ «واقعة‌ عاشورا» که رهبر آن‌ كسی‌ جز «امام حسین(ع)» نبود، امامی که با ایثار و فداکاری خود، آيين‌ ظلم‌ و ستم‌ را درهم‌ كوبيد.
البته در اين‌ ميان‌، اگر نبود صبر و بردباری‌ زنان‌ هنگام‌ مصائب‌ و داغ‌ عزيزان‌شان‌ و اگر نبود پشتيبانی‌ و حمايت‌ همه‌ جانبه‌ لفظی‌ و عملی آنان‌ از همسران‌ و فرزندان‌ خود و تشويق‌ آنان‌ به‌ حمايت‌ از مولای‌ خود تا سر حد جان‌، عاشورا به‌ كجا می ‌انجاميد و نهضت‌ عاشورا را بدون‌ رشادت‌ها، شجاعت‌ها و بردباریهای بزرگ‌ بانوی‌ كربلا، «زينب‌»، چگونه‌ مي‌توان‌ وصف‌ نمود؟ وی، مأموریت حضرت زینب(س) را از بی سابقه ترین و سخت ترین مأموریت ها در طول تاریخ اسلام توصیف نمود و افزود: دختر مبارز، دانشمند و شجاع حضرت علی(ع) با انجام این وظیفه خطیر، با زبانی گويا و نافذ وقايع و مصائب كربلا را تشريح نموه و رسوايی بزرگی را برای خاندان بنی‌اميه به بار آورد.
در ادامه مداح اهل بيت (ع) محمد جعفري به قرائت زیارت عاشورا و نوحه خوانی پرداخت و در پايان بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر مراسم تعزيه خواني به همت دفتر نهاد رهبري درمحوطه دانشگاه برگزار گرديد .

برگزاري مراسم اربعين حسيني در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ