برنامه مدون 3 روزه داخلي 4 و 5 و7 ويژه پزشكان عمومي در واحد پزشكي تهران

زير نظر معاونت آموزشي و به همت مركز مطالعات و توسعه آموزش (EDC) بر گزار مي شود :
برنامه مدون 3 روزه داخلي 4 و 5 و7 ويژه پزشكان عمومي در واحد پزشكي تهران
فرهاد ادهمي مقدم معاون آموزشي واحد پزشکی تهران طی گزارشی از برگزاري "برنامه مدون 3 روزه داخلي 4 و 5 و 7" ويژه پزشكان عمومي در تاريخ 26 ، 27 و 28 دي ماه سال جاري در سالن اجتماعات شهيد احمد رضا احدي خبر داد .
مهسا هاديپور جهرمي رئيس مركز مطالعات و توسعه آموزش واحد پزشكي تهران ( EDC ) در خصوص نحوه ثبت نام و امتياز باز آموزي اين برنامه آموزشي گفت : كليه مراحل " برنامه مدون 3 روزه داخلي 4 و 5 و 7 " از مرحله ثبت نام تا صدور گواهينامه بصورت كاملا اينترنتي است . و شركت كنندگان مي توانند جهت ثبت نام از طريق سامانه جامع آموزش مداوم azadislamic.ircme.ir www.اقدام نمايند .
رئيس مركز مطالعات و توسعه آموزش ( EDC ) واحد پزشكي تهران افزود : سمينار مزبور داراي 15 امتياز باز آموزي از وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي بوده و به كليه شركت كنندگان گواهينامه اعطاء مي گردد .
آسيه سلحشوريان فردعضو هيات علمي مرکز مطالعات و توسعه آموزش EDC واحد پزشكي تهران نيز طي گفتگوئي اعلام نمود : علاقه مندان مي توانند جهت شركت در اين برنامه و استفاده از مباحث علمي آن هزينه ثبت نام را بحساب شماره 104826734009 سیبا بانک ملی ( در وجه دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران ) واریز و فیش مربوطه را جهت تکمیل فرم ثبت نام در اختیار مرکز مطالعات و توسعه آموزش EDC قرار دهند و يا با شماره تلفن 22008069 تماس حاصل نمايند . وي افزود : آدرس محل برگزاری برنامه مدون داخلي 4، 5، 7 دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران واقع در خیابان شریعتی – بالاتر از دو راهي قلهك ، خ شهید خاقانی ( زرگنده ) مي باشد . گفتني است : مركز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران يكي از واحدهاي تحت پوشش معاونت آموزشي است كه به منظور توسعه و بهبود كيفيت آموزش هاي تئوري و عملي گروه پزشكي از طريق تدوين و بازنگری برنامه درسي رشته هاي مختلف، توانمند سازي اعضاي هيات علمي، ارزشيابي آموزشی،پژوهش در آموزش و نیز ارائه مشاوره و کمک در تصمیم سازی و سیاستگزاری های کلان آموزشی در دانشگاه ،در راستاي پاسخگويي به نيازهاي به روز جامعه فعاليت مي كند.

برنامه مدون 3 روزه داخلي 4 و 5 و7 ويژه پزشكان عمومي در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ