دكتر غلامرضا خليل ارجمندي مشاور مالي واحد پزشكي تهران در امور سرمايه گذاري شد

طي حكمي از سوي دكترشاهرخ رامين رئيس واحد پزشكي تهران دكترغلامرضا خليل ارجمندي به سمت مشاور مالي اين واحد دانشگاهي در امورمربوط به سرمايه گذاري منصوب شد .
ارجمندي داراي مدارك تخصصي مفيدي در رشته حسابداري و همچنين مدرك «تكنيك ارزيابي شركت ها از دانشگاه تهران » و مدرك « ارزشگذاري بانك ها از موسسه يوروماني انگلستان » است . وي در زمينه حسابداري داراي سوابق اجرائي ارزشمندي از جمله مشاور عالي كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي مي باشد . از ديگر تجربيات ارزنده وي مي توان از عضويت در كميته هاي مالي و اقتصادي بانك صنعت و معدن ، تامين سرمايه نوين ، تامين سرمايه امين و نيز مشاور مالي و اقتصادي شركت هاي : ايرانول ، هواپيمايي آسمان ، انجمن ليزينگ ايران ، كشتيراني جمهوري اسلامي و سازمان منطقه آزاد كيش نام برد .
در حكم انتصاب ايشان كه به امضاي رئيس واحد پزشكي تهران رسيده اينگونه عنوان شده است: با نظر به سوابق و تجارب ارزشمند دكترغلامرضا خليل ارجمندي در زمينه بازارهاي مالي كشور و با توجه به سوابق علمي و نيز توانمندي استفاده از پتانسيل هاي موجود دانشگاه آزاد اسلامي ، اميد است بتوانيم در جهت تحقق اهداف عاليه دانشگاه و همچنين كمك به توسعه اقتصادي و فضاهاي جديد آموزشي اعم از مراكز آموزشي ، بيمارستانها و پرديس هاي دانشگاهي خدمت شايسته اي به مردم عزيز كشورمان در سايه الطاف الهي داشته باشيم .

دكتر غلامرضا خليل ارجمندي مشاور مالي واحد پزشكي تهران در امور سرمايه گذاري شد نسخه قابل چاپ