شركت دانشجويان نخبه پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي در اردوي علمي دانشگاه شهيد بهشتي

با حمايت و هماهنگي رئيس واحد پزشكي تهران صورت مي پذيرد :
شركت دانشجويان نخبه پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي در اردوي علمي دانشگاه شهيد بهشتي
دكتر شاهرخ رامين رئيس واحد پزشكي تهران با حضور در اولين نشست برنامه ریزی المپیاد علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور بر حمايت همه جانبه از دانشجويان نخبه واحد پزشكي تهران جهت شركت فعالانه در چهارمین المپیاد علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور تاكيد نمود .
رئيس واحد پزشكي تهران گفت : با توجه به مذاكرات و هماهنگي هائي كه با مسئولان ارشد دانشگاه شهيد بهشتي ، جهت شركت و بهره مندي دانشجويان پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي انجام داده ايم در حال حاضر آموزش دانشجويان نخبه واحد پزشكي تهران زير نظر اساتيد پيشكسوت و كار آزموده اين دانشگاه در دوره هاي آمادگي اين دانشگاه فراهم شده است .
دكتر رامين با اشاره به اینکه تا کنون نيز دانشجویان پزشکی دانشگاه آزاد اسلامي در عرصه مسابقات علمی موفق به کسب افتخارات بسیاری شده اند ، از همه دست اندرکاران آموزشی که مسئولیت تعلیم وتربیت دانشجویان را به عهده دارند تشکر وقدر دانی نمود . و زحمات والدین آنان را در تربیت فرزندانی شایسته ستایش کرد.
رئيس واحد پزشكي تهران سپس با گرامیداشت میلاد حضرت مهدی (عج) گفت : تقارن برگزاري اين اردوي علمي را با آغاز ولادت يگانه منجي بشريت به فال نيك مي گيريم و باید باور داشته باشیم که اگر توفیقی محقق می شود فقط خواست خداست .
وی افزود امروز عصر، عصر امام زمان است و هر چند که حضور او از دیدگان غایب است ولی مومنان او را در قلب خود حس می کنند ، بنابراین دانشجویان ساعی و فرهیخته ما باید بدانند این موفقیت چشمگیر با خواست واراده خدا حاصل شده وآن را در جهت رضای او ودر راه خدمت به مردم بکار گیرند .
گفتني است : چهارمین المپیاد علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور با هدف ارتقای قدرت حل مسئله در دانشجویان علوم پزشکی روزهای 16 لغایت 19 بهمن ماه سال جاري در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتي درماني تبريز برگزار می شود و طی آن نخبگان دانشجویی 44 دانشگاه علوم پزشکی کشور به رقابت علمي می پردازند.
شايان ذكراست در اولين المپياد علمي دانشجويان علوم پزشكي سراسر كشور كه در مرداد ماه 88 به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي اصفهان برگزار شد ، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ( مهنا کاظم پور ، فاطمه السادات مصطفوی و یاسر تاسه سر از واحد پزشکی تهران ) از بین حدود 400 نفر دانشجوی نخبه شرکت کننده موفق به کسب رتبه نخست و دریافت مدال طلا ( در بخش انفرادی ) و کسب رتبه دوم و دریافت تندیس نقره (در بخش گروهی ) شده اند.

شركت دانشجويان نخبه پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي در اردوي علمي دانشگاه شهيد بهشتي نسخه قابل چاپ