رحيم طياريه مدير فرهنگی واحد پزشکی تهران طی گفتگويي از تجديد ميثاق دانشگاهیان واحد پزشکی تهران با آرمانهای رهبر کبیرانقلاب اسلامی در ايام دهه فجر خبر داد .
مدير فرهنگي واحد پزشكي تهران افزود : به مناسبت ایام مبارک دهه فجر و مطابق با روال همه ساله جمعی از اساتید، دانشجویان و کارمندان واحد پزشكي تهران همگام با سایر دانشگاهیان کشور با حضور درمرقد مطهر امام راحل(ره) با آرمان‌های معمار کبیر انقلاب اسلامی و حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای(مد ظله العالی) تجدید میثاق کردند.
وی برگزاري مسابقه كتابخواني ،تشكيل ايستگاههاي صلواتي ، اطلاع رساني و توزيع ويژه‌نامه‌مبارزات و فعاليتهاي سياسي امام خميني ، نمايشگاه كتاب و محصولات فرهنگي و برگزاري جلسات سخنراني را از ديگر برنامه‌هاي اين واحد در طول دهه فجر عنوان كرد.
وي افزود : حضور فعالانه و مشاركت جامعه دانشگاهي واحد پزشكي تهران دراین مراسم بيانگر تجديد ميثاق با آرمانهاي امام راحل وانقلاب اسلامي است .

تجديد ميثاق دانشگاهیان واحد پزشکی تهران با آرمانهای رهبر کبیرانقلاب اسلامی در دهه فجر نسخه قابل چاپ