انتخاب كارمند نمونه در واحد پزشكي تهران

با رهنمود و بر اساس سياست هاي اجرائي رئيس واحد پزشكي تهران صورت گرفت : انتخاب كارمند نمونه در واحد پزشكي تهران دكتر مير مسعود فاطمي قائم مقام رئيس واحد و معاون فرهنگي واحد پزشكي تهران با تقدير ازخدمات سه نفر از كارمندان اين واحد دانشگاهي از تصميم شوراي هماهنگي و تداوم اين اقدام در طول سال و ماه هاي آينده در جهت ايجاد انگيزه شغلي براي انتخاب كارمندان تلاشگر و نمونه تحت عنوان چهره هاي ماه خبر داد . قائم مقام رئيس واحد پزشكي تهران گفت : وجود انسانهای‌ باانگیزه‌ و پرنشاط‌ در سازمان‌ از مواهب‌ و سرمایه‌های‌ سازمانی‌ است‌ چرا كه‌ این‌ افراد پرورش‌یافته‌ ، تمام‌ توان‌ خود را دراختیار سازمان‌ قرار خواهند داد. معاون فرهنگي واحد پزشكي تهران گفت : يكي از مؤلفه‌هاي مهم در فراهم كردن زمينه رشد و تعالي توانايي‌هاي كاركنان و همينطور ارتقاي انگيزه آنان تشویق‌ كاركنان‌ ازطریق‌ انتخاب‌ كارمند یا كارگر و یا مدیر نمونه‌ است. وي افزود بر اساس رهنمود ها و سياست هاي اجرائي دكتر شاهرخ رامين اين تصميم به لحاظ اهمیت حوزه منابع انسانی و در جهت برگزيدن افراد با صلاحيت و داراي تخصص و سابقه اجرايي بالا و همچنين ارتقاء مكانيزم هاي تشويقي و بستر سازي مناسب جهت ايجاد روحيه رقابت پذيري سالم در بين كاركنان صورت گرفته است . شايان ذكر است : برگزيدگان عنوان «چهره هاي ماه » واحد پزشكي تهران عبارتند از : خانم دكتر حسن زاد عضو هيات علمي به مناسبت بالاترين مشاركت در فراخوان اصلاح ساختار بيمارستان جواهري ، آقاي اباسط ميرزائي مدير آموزش كل و عضو هيات علمي واحد به مناسبت تلاش شاخص در پياده سازي نظام اتوماسيون اداري و آقاي ايمان زكي خاني به مناسبت تلاش شاخص درتوسعه پوشش وايرلس ، در متن تقدير نامه اين افراد آمده است: به مصداق آیه کریمه "من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق" از زحمات نامبردگان قدر داني و از درگاه خداوند متعال توفيق روز افزون ايشان را مسئلت دارم . آرزومندم با استعانت از خداوند متعال و در پرتو عنایت مقام عظمای ولایت در راه پیشبرد اهداف عالیه جامعه دانشگاهی موفق و پیروز باشید.

انتخاب كارمند نمونه در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ