در جریان بازدید هيات رئيسه واحد پزشكي تهران ازبيمارستان اميرالمومنين (ع)مطرح شد : با تامین منابع جدید مالی ، کاهش پرداخت هزینه های درمانی را از جیب مردم محروم منطقه در الويت قرار داده ايم. دکترشاهرخ رامين رئیس واحد پزشکی تهران روز پنج شنبه 26 بهمن ماه ، به همراه هيات رئيسه واحد پزشكي تهران ازبخش هاي درماني تخصصی و نمونه بيمارستان اميرالمومنين (ع) بازديد بعمل آورد و درنشست با مسئولان واعضاي هيات علمي و كادر درماني بیمارستان به تشريح راهكارهاي موفقيت در تعالي خدمات سلامت پرداخت. وی همچنین رهنمودهائی درجهت کاهش پرداخت هزینه های درمانی از جیب مردم محروم منطقه با تامین منابع جدید مالی و افزايش بهره وري هرچه مطلوب تربیمارستان ارائه نمود . رئيس واحد پزشكي تهران در بخش دیگری از سخنان خود گفت : همانگونه که رهبر معظم انقلاب تاکید داشته اند: سلامت، بهداشت و درمان بر بسیاری از امور کشور اولویت دارد و در این مسیر تمام تلاش مسئولان واحد پزشکی تهران با همکاری معاونت درمان معطوف به این هدف خواهد بود . وی با اشاره به اينكه بيمارستان هاي ملكي دانشگاه آزاد اسلامي علي رغم عدم دريافت يارانه و كمك هاي نقدي از طرف دولت ، خدمات درماني را با تعرفه هاي دولتي وبا ضريب فقط يك کا (k) و با كيفيت عالي ارائه مي نمايند افزود : امروزه در اكثر بيمارستانهاي دولتي كفه ترازوي هزينه ها از درآمدهاي حاصله بسيار سنگين تر است و اين مهم به خصوص در بيمارستانهاي آموزشي دانشگاه آزاد اسلامي خیلی بیشتراحساس مي شود ولی با رویکرد کنونی ضروري است روسای تلاشگربیمارستانها با اتخاذ بهترین راهكارهاي مديريتي وبا استفاده ازآخرین شيوه هاي نو و خلاقانه ، حداكثر بهره برداري را از منابع انسانی و پتانسيلهاي موجود نمایند. رامین گفت: مطالعه عملكرد و بررسی گردش کار يكسال گذشته وضعیت بخش های تخصصی بيمارستان اميرالمومنين (ع) نشان مي دهد كه مسئولين و كادر درماني دلسوز آن با تلاشهاي شبانه روزي رضايت قابل توجهي را در مردم منطقه ايجاد نموده اند. رئيس واحد پزشكي تهران سپس در جمع كاركنان بيمارستان اميرالمومنين (ع) با ارزيابي نسبت هزينه به درآمد بيمارستان خاطر نشان كرد هدف ما ارتقاء كيفيت خدمات سلامت در بالاترين سطح از كارآيي و اثربخشي با تامین منابع مالی جدیداست تا ضمن كسب استاندارهاي جهاني، هزينه ها را براي مردم محروم منطقه به حداقل برسانيم که این اقدام خداپسندانه در الویت ها و در دستور کار این واحد قرار گرفته است . رامین گفت :با استفاده از نظرات کارشناسانه و مشاوره هائی که در زمینه ارائه راهکارها در جهت تامين منابع مالي جديد صورت انجام داده ایم ، امیدوارم بتوانیم با توکل به نیروی لایزال الهی و تلاش جمعی مسنولان اجرائی و بهره گیری از خدمات درمانی ومتعهدانه همکاران پزشک نیازمردم منطقه را در مجموعه خدمات درماني بيمارستان اميرالمومنين(ع) شناسائی و بخوبی راه اندازی کنیم كه یکی از اثرات مهم آن ، عرضه خدمات مطابق با تقاضا و كاهش هزينه هاي پرداختي از جيب مردم و رفع مشکلات مالی خواهد بود . رئيس واحد پزشكي تهران پس از پايان جلسه به همراه هيات رئيسه از بخش هاي درماني تخصصی و نمونه در بيمارستان بازديد نمودند و پس از آن در نشست هاي جداگانه با اعضاي هيات علمي و كادر درماني به تبادل نظرات و تشريح و تبيين راهكارهاي موفقيت در تعالي خدمات سلامت پرداخت گفتنی است بيمارستان حضرت اميرالمومنين ( ع ) يكي از فعال ترين بيمارستان هاي دانشگاه آزاد اسلامي است که با 134 تخت فعال درارزشيابي سالیانه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي درجه يك شناخته شده و خدمات بهداشتي و درماني فوق تخصصي را با حداقل تعرفه هاي دولتي به مردم محروم منطقه جنوب تهران ارائه مي نمايد.

با تامین منابع جدید مالی ، کاهش پرداخت هزینه های درمانی را از جیب مردم محروم منطقه در الويت قرار داده ايم. نسخه قابل چاپ