رئيس بيمارستان بوعلي معاون بهداشت و درمان واحد پزشكي تهران شد

با حكم رئيس واحد پزشكي تهران صورت گرفت :
رئيس بيمارستان بوعلي معاون بهداشت و درمان واحد پزشكي تهران شد
دكتر شاهرخ رامين رئيس واحد پزشكي تهران طي حكمي دكتر سيد احمد سيد مهدي رئيس بيمارستان بوعلي متخصص بیهوشی و عضو هيات علمي واحد پزشكي تهران را به سمت معاون بهداشت و درمان اين واحد دانشگاهي منصوب و از خدمات ارزشمند دكتر ناصر رهبر در مدت تصدي اين مسئوليت خطير تقدير و تشكر نمود .
در حكم دكتر سيد مهدي آمده است كه : نظر به درايت حضرتعالي انتظار مي رود كه در تحقق اهداف دانشگاه آزاد اسلامي در رشته هاي علوم پزشكي بتوانيد با اهتمام در اصلاح چارت سازماني معاونت بهداشت و درمان ، مشاركت در تدوين برنامه ريزي راهبردي ، حل مشكلات بيمارستانهاي تابعه ( جواهري ، امير المومنين ، بوعلي و درمانگاه قدس ) ، توجه خاص به امر آموزش در بيمارستانها و همچنين توسعه فضاهاي بيمارستانهاي فعلي و نيز انجام فعاليت هاي عمراني براي ساخت و تجهيز بيمارستانهاي جديد ملكي با تعامل مناسب با ديگر معاونت ها و زير مجموعه هاي دانشگاه در ارتقاء ساختار و جايگاه بهداشت و درمان موفق و موئد باشيد . گفتني است دكتر سيد مهدي از اردیبهشت سال 1386 با حکم دکتر احمد فیروزان رئيس اسبق واحد پزشکی تهران به سمت رئیس بیمارستان بوعلي منصوب گردید و از آن زمان تا کنون عهددار این مسئولیت می باشد.
شايان ذكر است مرکز آموزشی- درمانی و پژوهشی بوعلی از سال 1384 با مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی جهت آموزش دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی ارائه خدمت می نماید.
این مرکز دارای 170 تخت فعال در بخشهای داخلی – جراحی – قلب – اطفال – ای سی یو – سی سی یو – اطاق عمل – زایشگاه و آنژیوگرافی و بخشهای پاراکلینیک رادیولوژی – آزمایشگاه – پاتولوژی – فیزیوتراپی و کاردرمانی – پزشکی هسته ای – رادیوتراپی سیتی اسکن و براکی تراپی می باشد.
این مرکز د رزمینه درمانی خدمات شایانی به مردم محروم منطقه شرق و جنوب تهران ارائه می نماید و در ارزشیابی سالانه وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی برای ششمین سال متوالی حائز درجه یک شده است.

رئيس بيمارستان بوعلي معاون بهداشت و درمان واحد پزشكي تهران شد نسخه قابل چاپ