باهمكاري معاونت آموزشي و تحت نظارت وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشكي صورت پذيرفت :
دكتر فرهاد ادهمي مقدم معاون آموزشي واحد پزشكي تهران طي گزارشي از برگزاري آزمون جامع علوم پايه و پيش كارورزي وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي رشته هاي علوم پزشكي در واحد پزشكي تهران خبر داد .
معاون آموزشي واحد پزشكي تهران گفت : آزمون جامع علوم پايه و پيش كارورزي رشته هاي پزشكي ، دندانپزشكي و دارو سازي تهران ، قشم و تنكابن روزپنجشنبه دهم اسفند ماه سال جاري راس ساعت 9 صبح در ساختمان دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران و با نهايت دقت و صحت برگزار گرديد .
دكتر ادهمي در باره چگونگي و نحوه برگزاري آزمون جامع علوم پايه و پيش كارورزي گفت : آزمون فوق تحت نظارت هيات اعزامي وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشكي و معاونت علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي و با همكاري دست اندركاران اجرايي حوزه معاونت آموزشي واحد پزشكي صورت پذيرفت .
وي افزود : آزمون جامع علوم پايه و پيش كارورزي با حضور دكتر عليرضا اسدي معاونت علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي ، دكتر شاهرخ رامين رئيس واحد پزشكي تهران ، دكتر سيد مهدي رضايت رئيس واحد داروسازي ، مهندس خسرويان عرب معاون مالي و اداري ، دكتر مير مسعود فاطمي قائم مقام رياست و معاونت فرهنگي و دكتر فرشته شاه محمدي مدير كل نظارت و ارزشيابي رشته هاي علوم پزشكي برگزار شد .
دكتر عليرضا اسدي معاونت علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي در خصوص برنامه هاي آينده اين حوزه اعلام نمود : در سال آينده يك سمينار سراسري علوم پزشكي با حضور دكتر فرهاد دانشجو رئيس دانشگاه آزاد اسلامي و كليه واحد هاي علوم پزشكي برگزار مي گردد .
دكتر عليرضا اسدي معاونت علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي اعلام نمود : تبيين مشكلاتي كه در خصوص آموزش اين علوم به مخاطباني از گروه­هاي مختلف علوم پزشكي و به ويژه دانشجويان پزشكي عمومي وجود دارد به شدت احساس مي گردد لذا به دنبال ارائه راهكارهايي از سوي صاحب نظران براي رفع مشكل و ارتقاء سطح كيفيت آموزشي هستيم و دغدغه اصلي اين معاونت ، آموزش و پژوهش در حيطه علوم پزشكي است . دکتر شاهرخ رامین در جریان بازدید دكتر عليرضا اسدي از آزمون جامع علوم پايه و پيش كارورزي رشته هاي علوم پزشكي گفت : واحد پزشكي تهران به عنوان قطب اصلي دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامي در برگزاري این آزمون ها برگزیده شده است .
آقاي اباسط ميرزائي نماینده تام الاختیار واحد پزشکی تهران در این آزمون ، در باره تعداد شركت كنندگان گفت : در آزمون جامع علوم پايه و پيش كارورزي اسفند ماه 1391 تعداد داوطلبان حدود 700 نفر دانشجو بوده است كه از اين تعداد 300 نفر دانشجوي علوم پايه پزشكي ، 200نفر دانشجوي پيش كارورزي ، 100 نفر دانشجوي رشته دندانپزشكي و 100نفر دانشجوي رشته علوم داروئي از واحدهاي پزشكي تهران ، تنكابن ، دندانپزشكي ، قشم و علوم دارويي شركت داشته اند كه بيشترين درصد شركت كننده در امتحانات فوق از واحد پزشكي تهران بوده است .
وي افزود : برگزاري امتحان با هماهنگي هاي قبلي بين مركز سنجش وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي و معاونت علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي و حوزه اجرايي مربوطه برنامه ريزي شده است .
آقای میرزایی رئيس آموزش كل واحد پزشكي تهران افزود : نمرات اكتسابي دانشجويان مي تواند بعنوان يك شاخص علمي ، دانشجويان اين دانشگاه را در رقابت با ساير دانشجويان پزشكي دانشگاههاي علوم پزشكي مطرح نمايد . شايان ذكر است : آزمون جامع علوم پايه و پيش كارورزي رشته علوم پزشكي همه ساله در دونوبت و به فاصله زماني شش ماه در شهريور و اسفند ماه برگزار مي شود و دانشجويان رشته هاي گروه پزشكي براي ورود به مقاطع بالاتر تحصيلي در آزمون جامع علوم پايه ( از علوم پايه به مقطع فيزيو پاتولوژي ) و آزمون پيش كارورزي ( از مقطع كارآموزي باليني به كارورزي ) در اين آزمونها كه بصورت جامع و سراسري برگزار مي گردد ، شركت مي كنند.
گفتني است : مجموعه سوالات آزمون جامع علوم پايه و پيش كارورزي رشته علوم پزشكي ازسوي وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي طرح و بطور همزمان در همه دانشگاههاي دولتي علوم پزشكي و دانشگاه آزاد اسلامي در سراسر كشور اجرا مي شود .

برگزاري آزمون جامع علوم پايه و پيش كارورزي رشته هاي علوم پزشكي در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ