دكتر ژيلا اميرخاني رئيس دانشكده پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران طي گزارشي از برگزاري اولين جلسه دفاع پايان نامه دانشجوي پزشكي تهران در بيمارستان بوعلي خبر داد .
رئيس دانشكده پزشكي واحد پزشكي تهران گفت :
به دنبال دستور دكتر شاهرخ رامين رئيس واحد پزشكي تهران مبني بر تقويت روحيه تحقيق و پژوهش در دانشجويان گروه پزشكي و استفاده مطلوب از فضاي بيمارستانها در ارائه تحقيقات باليني پزشكي از اين پس مراسم دفاع از پايان نامه هاي پزشكي ، با موضوعات باليني در بيمارستان هاي تابعه واحد پزشكي انجام مي گردد .
امير خاني افزود : نگارش پايان نامه فرصتي است تا دانشجو در طول دوره تحصيل با چگونگي انجام تحقيق آشنا شود . در سال هاي اخير برساختار مناسب طرح هاي تحقيقاتي و همچنين رويه يكسان و علمي در نگارش گزارش طرح هاي تحقيقاتي و پايان نامه هاي دانشجويي تأكيد شده است . وي گفت : گرچه ساختار پايان نامه ها در شرايط كنوني به طور قابل توجهي بهبود يافته است ، اما هنوز تا رسيدن به وضعيت مطلوب فاصله زيادي وجود دارد و به نظر مي رسد آموزش به دانشجويان و اساتيد در خصوص پژوهش و راهنمايي دانشجويان براي انجام هرچه بهتر تحقيقات و همچنين فراهم نمودن زمينه اجراي پژوهش هاي كاربردي به بهبود كيفي پايان نامه ها كمك خواهد كرد .
رئيس دانشكده پزشكي تهران گفت : با توجه به اهميت و جايگاه تحقيقات پزشكي و همچنين افزايش كيفيت پايان نامه هاي دانشجويي پزشكي براساس مذاكرات و هماهنگي هاي انجام شده با رؤسا و معاونين آموزشي هر بيمارستان ، مقرر شده است از اين پس جلسات دفاع از پروپوزال هاي دانشجويان پزشكي ، قبل از ثبت نهائي ، در جلسه اي متشكل از كارشناسان پژوهشي ، اساتيد آمار و استادان راهنما و مشاور و در حضور دانشجو مورد بحث و بررسي قرار گيرد .
اميرخاني مهمترين هدف از اين اقدام را گسترش فرهنگ پژوهش، هدفمند كردن تحقيقات ، اطلاع رساني و ارائه آخرين عناوين و نتايج پژوهش هاي انجام شده ، بسترسازي براي طرحهاي جديد تكميلي و نيز گسترش دسترسي به منابع تحقيقات علوم پزشكي و همچنين كسب اطمينان از انتخاب بهترين چارچوب و روش تحقيق و انجام درست تحقيق اعلام نمود .
شايان ذكر است : اولين جلسه دفاع از پايان نامه دانشجوي پزشكي نگار عطشاني به راهنمائي دكتر بهداد نديمي عضو هيأت علمي و معاون آموزشي بيمارستان بوعلي ، دكتر محيط نماينده كميته پايان نامه هاي دانشكده پزشكي و با حمايت دكتر سيد مهدي رئيس بيمارستان بوعلي با حضور جمعي از پزشكان و اساتيد عضو هيات علمي و دانشجويان علاقمند روز يكشنبه 20 اسفند ماه در سالن اجتماعات برگزار شده است .

بهبود ساختار پايان نامه هاي پزشكي با تشكيل كميته پژوهش در آموزش واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ