دكتر ژيلا اميرخاني رئيس دانشكده پزشكي واحد پزشكي تهران طي گزارشي از تشكيل جلسات هم اندیشی اساتید به منظور طرح مسائل روز جامعه و موضوعاتي كه پيرامون دانشگاه و دانشجو رخ مي دهد در آخرين چهارشنبه هر ماه ، از ساعت 9 الي 12 در سالن اجتماعات واحد پزشكي تهران خبر داد .
رئيس دانشكده پزشكي تهران افزود : با توجه به اين كه اساتيد مؤثرترين افراد براي اثرگذاري علمي، ‌اخلاقي و معنوي بر دانشجويان عزيز هستند،‌ برگزاري و نشست هاي دائمي اساتيد مي تواند موجب همفكري و تشريك مساعي و آشنائي هرچه بيشتر با مسائل روز پيرامون دانشجو و دانشگاه شود .
دكتر شبنم موثقي مسئول دفتر EDO دانشكده پزشكي در خصوص هدف و نحوه تشكيل اين جلسات گفت : هم‌اندیشی به این معناست که حول یک موضوع دیدگاه‌هایی مطرح شود ولو این دیدگاه ها در مقابل هم باشند، زيرا طرح مسائل موجب بارش افكار و تضارب آرا مي شود و از این گذرگاه به یک سلسله پیشنهادات و ارائه طرح‌هایی مي رسيم که مي تواند در مدیریت‌های خرد و کلان به تصمیم‌سازی كمك کند.
وي افزود : با همكاري دفتر نهاد رهبري به منظور تسهيل در برنامه ريزي اساتيد جلسات هم انديشي اساتيد از اين پس در آخرين چهارشنبه هر ماه ، از ساعت 9 الي 12 در سالن اجتماعات واحد پزشكي تهران برگزار مي گردد و موضوع جلسه هر ماه پيشاپيش در سايت نهاد رهبري درج و از طريق پيامك اطلاع رساني خواهد شد .
علي يوسفي دبير هم انديشي اساتيد واحد پزشكي تهران نيز در اين زمينه افزود : از آنجايي كه انسان ها به طور فطري جوياي معنويت هستند و از طرفي فقدان آگاهي هاي لازم بويژه در ميان اقشار جوان ، سبب گرايش هاي انحرافي در آنان مي شود ، ‌از اين جهت تشكيل اين جلسات بسيار مفيد و ضروري است .
يوسفي گفت : علاقمندان مي توانند جهت اطلاع بیشتر از فعالیت های دفتر هم اندیشی اساتیدواحد پزشکی تهران و دسترسی به فایل مباحث گذشته به سایت نهاد رهبری به آدرس زير مراجعه نمايند . www.ndap.ir

برگزاری اولين جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشكي تهراندر سال جديد نسخه قابل چاپ