مريم اسلامي دانشجوي پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران مدال طلا و ديپلم افتخار سازمان مالكيت فكري ملل متحد ( wIpo ) را به عنوان برترين اختراع كسب كرد به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران ، مریم اسلامی هم چنین موفق به كسب جايزه نقدي سازمان مالكيت فكري ملل متحد،ودریافت عنوان برترين زن مخترع سال 2008 نیز گردید . از دیگر دستاورد های این دانشجوی ممتاز پزشکی ، كه در سي و ششمين دوره مسابقات و نمايشگاه بين المللي اخترعات، نو آوري و تكنولوزي هاي جديد 20008 زنو شركت كرده بود ،كسب مدال طلا ، ديپلم افتخار و تقدير هيئت داوران اين مسابقات بين المللي نیز بوده است . در يافت جايزه ويزه ، ديپلم افتخار و مدال انجمن مخترعين كشور مولداوي از ديگر افتخارات اين دانشجوي ايراني در سي و ششمين دوره مسابقات بين المللي اختراعا ت است . اختراع مریم اسلامی يك اكسترنال فيكساتور است که در درمان بيماري هاي استخواني ، خصوصاً جهت درمان شكستگي آرنج استفاده مي شود كه طرح تكميلي آن در اكثر نقاط بدن به كار مي رود . اين وسيله برای درمان انواع شكستگي ها در هر منطقه از بدن به جز در مناطقي كه حجم عضله زياد باشد كار برد دارد و در درمان د فورمه ها و انحرافات استخواني در موارد جوش نخوردن استخوان يا بد جوش خوردن ، بلند كردن استخوان تا 5 سانتيمتر ، ثابت سازي به دنبال برداشتن تومور استخوان به جز مناطقي كه حجم عضله زياد باشد . بکار میرود . اين دستگاه داراي 31 مزيت در مقايسه با ساير روشها مي باشد و تا كنون چندين بيمار با اين دستگاه در مان شده اند و هيچگونه عارضه جانبي در آنها ديده نشده است و اكنون داراي عملكرد طبيعي خود مي باشد . كتاب شگفتي هايي در ترميم و رشد استخوانها ، به عنوان يك اثر منحصر به فرد تأليف اين دانشجوي پزشکی در خصوص اكسترنال فيكساتور ها است و مورد توجه خاص اساتيد معتبر ارتوپدي مي باشد . مریم اسلامی داراي بيش از 10 مقاله بين المللي در كشورهاي ژاپن ، روسیه و مصر مي باشد . گفتنی است در مسابقات بين المللي اختراعات ، نو آوري ها و تكنولوژي هاي جديد 2008 که از دوم تا ششم آوريل در كشور سوئيس برگزار شد بيش از يك هزار و پانصد مخترع از حدود 50 كشور جهان شركت كرده اند . ا نتخاب و اعطاي جوايزدر بخش مسابقات اين عرصه بين المللي به مخترعين با بررسي دقيق اطلاعات توسط بيش از 70 نفر از داوران بين المللي با تخصص هاي ويژه صورت گرفته است . اين عرصه بين المللي با حمايت wIpo فدراسيون جهاني مخترعين ،؛ سازمانهاي علمي ، تحقيقاتي و مراكز مرتبط با مخترعين و وزارت خا نه هاي علوم ، آموزش وتحقيقاتی يش از 45كشور از جمله آمریکا ، ژاپن ، کا نادا ،انگلیس ، فرانسه ،آلمان و روسيه ،مالزي برگزار مي شود . در مجموع افتخارات کسب شده مریم اسلامی دانشجوی واحدپزشکی تهران در سي و ششمين دوره مسابقات و نمايشگاه بين المللي اخترعات، نو آوري و تكنولوژي هاي جديد 2008 زنو شامل موارد زیر است : 1-کسب مدال طلاي wIpo(سازمان مالكيت فكري ملل متحد )به عنوان برترين اختراع 2-کسب ديپلم افتخار wIpo 3-در یافت جايزه نقدي wIpoبه عنوان برترين زن مخترع 4-کسب مدال طلاي سي ششمين دوره ي مسابقات و نمايشگاه هاي بين الملي اختراعات 2008ژنو 5-کسب ديپلم افتخار و تقدير هيئت داوران 6-دریافت جايزه ويژه و ديپلم افتخار و مدال انجمن مخترعين كشور مولداوي moldavi شایان ذکر است سفیر جمهوری اسلامی در برن با ارسال نامه موفقیت درخشان مریم اسلامی را در کسب جایزه ویژه سازمان بین المللی مالکیت معنوی (wIpo)ودریافت عنوان بهترین زن مخترع در نمایشگاه ژنو را به وی وعموم جوانان میهن اسلامی تبریک گفته است .

کسب عنوان برترين زن مخترع و افتخار آفرینی دانشجوی پزشکی دانشگاه آزاد و سي و ششمين دوره مسابقات بين المللي 2008 ژنو نسخه قابل چاپ