تاريخ ثبت نام و تقويم دانشگاهي دوره تابستان واحد پزشكي تهران اعلام شد

دكتر فرهاد ادهمي معاون آموزشي واحد پزشكي تهران طي گزارشي اعلام نمود : انتخاب واحد اينترنتي دوره تابستان دانشجویان واحد پزشکی تهران از روز 17 تير ماه سال 92 لغايت 20 تير ماه سال جاري در این واحد دانشگاهی برگزار خواهد شد . وی افزود : به منظور دسترسي هر چه بهتر دانشجويان جدول زمانبندی جهت ثبت نام بر روی سایت واحد پزشکی تهران به آدرس : www.iautmu.ac.ir قرار گرفته است . بر اين اساس تاريخ شروع دوره 22 تيرماه و تاريخ پايان دوره 31 مرداد ماه مي باشد . و امتحانات دوره هاي تابستاني در هفته اول شهريور ماه از تاريخ دوم لغايت هفتم شهريورماه برگزار مي شود .
معاون آموزشي واحد پزشكي تهران گفت : پيرو هماهنگي انجام شده ارائه دروس دوره تابستاني توسط دانشكده پزشكي اين واحد دانشگاهي ارائه مي شود كه برنامه آن متعاقباٌ اعلام خواهد گرديد ، همچنين دانشجويان فقط در تاريخ هاي اعلام شده مجاز به انتخاب واحد مي باشند و مطابق آيين نامه آموزشي دانشگاه آزاد اسلامي ثبت نام با تاخير در دوره تابستان مجاز نمي باشد .
شايان ذكر است : برنامه انتخاب واحد اينترنتي دانشگاه با امكاناتي بسيار زياد و امنيت 100 درصد و خطاي صفر در تاريخ هاي اعلام شده انجام مي گردد و از طريق سايت اينترنت واحد پزشكي به اطلاع دانشجويان رسانده مي شود .

تاريخ ثبت نام و تقويم دانشگاهي دوره تابستان واحد پزشكي تهران اعلام شد نسخه قابل چاپ