به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان برگزار شد :
سمينار " آشنايي با كاربردهاي نانو تكنولوژي در علوم زيستي و پزشكي " در واحد پزشكي تهران شهرزاد خاكپور سرپرست باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد پزشكي تهران از برگزاري سمينار " آشنايي با كاربردهاي نانو تكنولوژي در علوم زيستي و پزشكي " براي دانشجويان عضو باشگاه و با سخنراني مازيار اعتماد زاده در محل سالن EDC واحد پزشكي تهران خبر داد . سرپرست باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد پزشكي تهران گفت : با توجه به ضرورت روز افزون تحقيقات كاربردي در حيطه علوم پزشكي و رشته هاي علوم زيستي برگزاری سمینارهای نانو و کاربرد آن براي رشته های مختلف علوم پزشكي و نيز آشنائي هرچه بيشتر دانشجويان مستعد و پژوهشگر عضو باشگاه با كاربردهاي نانو تكنولوژي علاوه بر افزایش دانش دانشجویان مي تواند در تفهیم گستردگی دانش نانو در حوزه های مختلف ديگر نيز موثرباشد .
مازيار اعتماد زاده سخنران اين جلسه علمي نيز ضمن تشريح ابعاد مختلف فناوري نانو گفت : نانوتكنولوژي پزشكي توانمنديهايي را براي جامعه بشري به همراه دارد كه با استفاده از ان مي‌توان ضمن غلبه بر مشكلاتي نظير درمان بيماريهاي صعب العلاج و يا امكان تشخيص و درمان سريعتر و دقيقتر در برخي موارد با هزينه كمتر، با معرفي سيستم هاي نوين دارورساني و نسل جديد داروهاي هوشمند، تجهيزات و روشهاي جديد و يا جايگزين، كيفيت زندگي انسان را بهبود بخشد.
وي افزود : فناوري نانو به دنبال دستكاري كوچكترين اجزاي ماده (مولکول ها و اتم‌ها) است. و به اين ترتيب و بوسیله نانو توانایی شناسایی بیماری را در کوچکترین سلول یا بافت خواهیم داشت خاكپور در ادامه افزود : باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد پزشكي تهران داراي صد نفر عضو فعال مي باشد و طي هماهنگي هاي بعمل آمده و با توجه به استقبال دانشجويان و اهميت روز افزون اين فن آوري در رشته هاي علوم پزشكي در نظر داريم با كمك معاونت محترم پژوهش و فناوري و اعضاي باشگاه پژوهشگران جوان واحد پزشكي تهران ، برنامه آموزشي متنوعي را درآينده نزديك برگزاركنيم .
به گزارش روابط عمومي واحد پزشكي تهران براي شركت كنندگان از سوي باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران گواهينامه رسمي اعطا مي گردد .
شايان ذكر است : دانشجويان علاقمند به فعاليت هاي پژوهشي مي توانند جهت شركت در فعاليتهاي پژوهشي باشگاه و اطلاع از شرايط عضويت و كسب اطلاعات بيشتر به سايت واحد پزشكي تهران به آدرس اينترنتي زير مراجعه نمايند . http://www.iautmu.ac.ir

سمينار " آشنايي با كاربردهاي نانو تكنولوژي در علوم زيستي و پزشكي " در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ