برگزاري « كارگاه جستجو دراينترنت » در واحد پزشكي تهران

ه همت باشگاه پژوهشگران جوان صورت پذيرفت :
برگزاري « كارگاه جستجو دراينترنت » در واحد پزشكي تهران
شهرزاد خاكپور ، عضو هيات علمي و رئيس باشگاه پژوهشگران واحد پزشكي تهران طي گزارشي از برگزاري «كارگاه جستجو دراينترنت » با حضور كليه دانشجويان عضو باشگاه پژوهشگران جوان خبر داد .
رئيس باشگاه پژوهشگران واحد پزشكي تهران در باره اهداف و نحوه برگزاري اين كارگاه علمي گفت : این کارگاه با هدف ارتقای سطح علمی دانشجویان ، آشنایی آنها با شیوه های جستجوی مقالات و پیدا کردن آخرین یافته های علمی برای نوشتن مقالات علمی – پژوهشی و ISI و نیز کسب مهارت در انجام طرحهای پژوهشی و استفاده از کتابخانه دیجیتال دانشگاه در اواخر ارديبهشت ماه سال جاري و در سالن اينترنت واحد پزشكي تهران بر پا شده است .
وی افزود : مدرس كارگاه جستجو در اينترنت ماندانا حسن زاد عضو هيات علمي و سرپرست مركز تحقيقات واحد پزشكي تهران بوده است . حسن زاد نيز در باره اهميت و ضرورت برگزاري اين كارگاه گفت : امروزه تحولات تكنولوژي و اينترنت بر روند كلي فعاليت هاي پژوهشي دانشگاهها تأثيربسزائي دارد . در شرايط كنوني هزينه، وقت و تلاش زيادي صرف آموزش نيروهاي مستعد و نخبه در دانشگاه مي‌شود، در حاليكه بهره‌گيري علمي از اين استعدادها خيلي ضعيف است و متأسفانه نوع نگرش يا فرهنگ پژوهشي نيز معمولاً به اهميت ارتباط صنعت و دانشگاه توجه ندارد و هدف پژوهش‌ها را توليد مقاله فرض مي‌كند. در نتيجه نيروي فوق‌العاده بسياري از دانشجويان در تحقيقات پايه تلف مي‌شود و به نتيجة قابل توجهي نيز منتج نمي‌گردد. چه بسا پايان‌نامه‌هايي كه در كتابخانة دانشكده‌ها انباشته شده و مراجعه كننده ندارند. چگونه بايد اين مشكلات را رفع نمود؟ مسلماً برگزاري اينگونه كارگاه هاي آموزشي در مجاورت مراكز تحقيقات كاربردي در دانشگاهها نقش مؤثري را در اين خصوص ايفا مي‌كنند.
خاكپور در پايان اين گزارش افزود : براي شركت كنندگان از سوي باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران گواهينامه اعطا مي گردد . همچنين دانشجويان علاقمند به فعاليت هاي پژوهشي مي توانند جهت شركت در فعاليتهاي پژوهشي باشگاه و اطلاع از شرايط عضويت و كسب اطلاعات بيشتر به سايت واحد پزشكي تهران به آدرس اينترنتي زير مراجعه نمايند .

برگزاري « كارگاه جستجو دراينترنت » در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ