دکتر فرهاد ادهمی مقدم معاون آموزشی واحد پزشکی تهران طي گفتگوئي از برگزاري آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته گروههاي فني مهندسي ، علوم انساني و علوم پزشكي دانشگاه آزا د اسلامی درتاريخ پنجشنبه 9، جمعه 10 و شنبه11 خرداد ماه سال جاری خبر داد .
معاون آموزشی واحد پزشکی تهران گفت : آزمون سراسري كارشناسي ارشد ناپيوسته دانشگاه آزا د اسلامی سال 92 در شش نوبت صبح و عصر با حضور بيش از يازده هزار داوطلب و با هماهنگي مسئولان و همكاري پرسنل واحد پزشكي تهران در نهايت صحت و سلامت در اين واحد دانشگاهي برگزار شد.
اباسط ميرزايي نماينده تام الاختيار برگزاري آزمون و رئيس اداره كل آموزش واحد پزشكي تهران نيز در باره نحوه برگزاري اين آزمون گفت : در جهت ايجاد بهترين شرايط براي حضور داوطلبان و همچنين رفاه حال همراهان تمهيداتي از سوي معاونت فرهنگي و حوزه حراست واحد پزشكي تهران در نظر گرفته شده بود .
شايان ذكر است : در جريان برگزاري آزمون فوق رئيس واحد پزشكي تهران ، به همراه كليه معاونين در دانشگاه حضوريافته و مسئوليت فراهم نمودن شرايط و نظارت بر حسن اجراي آزمون ، طبق مقررات و ضوابط را عهده دار بوده است .
مدير روابط عمومي واحد پزشكي تهران با تقدير از حمايت پدرانه و پيگيري مشفقانه رئيس واحد پزشكي تهران به توصيف رويدادي پرداخت كه در جريان برگزاري اين آزمون اتفاق افتاد .
وي گفت : در هاي ورودي دانشگاه تازه بسته شده بود .كه چند داوطلب با اندكي تاخير به پشت در هاي بسته رسيدند . التماس و درخواست آنان بر اي گشوده شدن در با مقاومت جدي مسئولان نگهباني و حراست دانشگاه روبرو شد .
در اين ميان گريه يك داوطلب كه با التماس ضجه مي زد كه نگذاريد زحمات يكساله من و پدر و مادرم یخاطر مشکلات ترافیک شهری به باد برود نظر رئيس دانشگاه را كه در جمع ساير مسئولان از قسمت هاي مختلف بازديد مي كردند بخود جلب نمود . طبق قوانين اجازه ورود بعد از ساعت 8 صبح براي ورود به جلسه آزمون داده نمي شود ، ولي برخورد انساني و احساس مسئولانه رئيس واحد پزشكي تهران باعث شد تا با اتخاذ اقدامات و راهكارهاي قانوني تمام سيستم هاي امنيتي و حفاظتي دانشگاه مجدداٌ بكار بيفتد و چند داوطلب متاخر با هماهنگي مسئولان حراست سازمان مركزي به صندلي هاي خود هدايت شوند . مدير روابط عمومي واحد پزشكي از كليه شركت كنندگان در آزمون خواست نمود با پيش بيني برخي مشكلات احتمالي مانند ترافيك ، آدرس اشتباه نسبت به برنامه ريزي دقيق زماني اقدام نمايند تا بدين ترتيب از بروز هر گونه تاخير كه موجب اضطراب خودشان و ايجاد اختلال در نظم و هماهنگي مسئولان و دست اندركاران اجرائي مي شود خودداري نمايند .

بازديد رئيس واحد پزشكي تهران ازجریان برگزاري آزمون سراسري كارشناسي ارشد ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي نسخه قابل چاپ