آقای ميرزائي معاون بهداشت و درمان واحد پزشکی تهران شد

طی حکمی از سوی رامین/
ميرزائي معاون بهداشت و درمان واحد پزشکی تهران شد
معاون بهداشت و درمان واحد پزشكي تهران منصوب شد
خبرگزاری آنا: اباسط ميرزائي عضو هيات علمي و رييس اداره كل آموزش طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران به سمت معاون بهداشت و درمان این واحد منصوب شد .
به گزارش خبرنگار آنا، شاهرخ رامین رئیس واحد پزشکی تهران در جلسه هیات رئیسه این واحددانشگاهي ، ميرزائي را به سمت معاون بهداشت و درمان منصوب کرد.
وي تحصيلكرده رشته مديريت بيمارستاني است وداراي سوابق اجرائي مفيدي در امور آموزشي و اجرائي مي باشد .آخرين حكم وي معاونت دانشكده بهداشت واحد پزشكي تهران بوده است .
ميرزائي طي گفتگوئي در رابطه با اهداف و چشم انداز اين معاونت گفت : از مهمترين اهداف و رسالت هاي پيش روي معاونت درمان نظارت بر عملكرد و برنامه ريزي جهت ارتقاء سطح كارايي واثربخشي بيمارستانها و درمانگاه هاست .وي اصلاح چارت سازماني حوزه درمان ، هماهنگي و سازماندهي فرايندهاي جاري و برنامه ريزي جهت توسعه منابع انساني در بيمارستانها. وهمچنين ارزيابي مستمر استانداردهاي كمي و كيفي بيمارستاني را با توجه ويژه به رعايت منشور حقوق بيمار را بخشي از اهداف اين معاونت اعلام نمود .
ميرزائي در بخشي از گفتگوي خود برنامه ريزي براي گسترش مناسب منابع و تجهيزات تخصصي مورد نياز بيمارستانها و توسعه تكنولوژي و فناوري اطلاعات را از جمله اهداف آتي اين معاونت در واحد پزشكي تهران برشمرد .
وي ابراز اميدواري نمود : با توسعه زيرساختهاي لازم جهت ارتقاء خدمات درماني وهمچنين تاسيس رشته هاي تخصصي پزشكي و با حمايت دكتر عليرضا اسدي معاونت علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي و همگامي ساير مسئولان ارشد دانشگاه وبا همكاري اساتيد دلسوز و تلاشگر واحد پزشكي تهران بتوانيم گام هاي موثري در جهت ارتقاء و استقرار نظام تعالي استانداردها و سيستم هاي جامع مديريت كيفيت و در جهت پيشبرد اهداف مقدس دانشگاه و اعتلاي خدمات در حوزه بهداشت و درمان برداريم .

آقای ميرزائي معاون بهداشت و درمان واحد پزشکی تهران شد نسخه قابل چاپ