خليلي رئيس بيمارستان بوعلي تابعه واحد پزشكي تهران شد

طی حکمی از سوی رامین/
خليلي رئيس بيمارستان بوعلي تابعه واحد پزشكي تهران شد
احمد خليلي عضو هیات علمی و متخصص ارتوپدي طی حکمی از سوی شاهرخ رامین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران به سمت رئيس بيمارستان بوعلي منصوب شد .
خليلي اولين رئيس بيمارستان بوعلي بعد از واگذاري اين بيمارستان از سوي دانشگاه شهيد بهشتي به دانشگاه آزاد اسلامي است . وي از سال 77 تا كنون بعنوان عضو هيات علمي در مقام مدير گروه ارتوپدي و رئيس اطاق عمل در بيمارستان بوعلي به ارائه خدمات آموزشي و درماني اشتغال دارد و دارای سوابق اجرائی مفیدی در اداره امور آموزشی وفعاليت هاي اجرائی بيمارستان در عبور از شرايط بحراني است.
خليلي طي مصاحبه اي در رابطه با مهمترين برنامه و چشم انداز بيمارستان بوعلي گفت : بيمارستان بوعلي مهمترين مركز درماني وابسته به واحد پزشكي تهران است وبخاطر ويژگي هاي منحصر بفرد از جمله داشتن اعضاي هيات علمي فعال و پزشكان متخصص و حاذق و همچنين موقعيت مكاني و اعتماد مردم منطقه از ظرفيت و پتانسيل بالائي براي پيشرفت و توسعه برخوردار است .
وي گفت : براي ارتقاء خدمات آموزشي و درماني اين بيمارستان در وهله اول چشم اميد به همكاري و همگامي اساتيد دلسوز و متعهد داريم ودر اين مسير تمام مساعي خود را براي اعتلاي جايگاهي متناسب با شاٌن و شخصيت علمي پزشكان و استفاده از توانمنديهاي تخصصي كادر درماني بيمارستان بكار خواهيم گرفت .
رئيس جديد بيمارستان بوعلي گفت : بر اساس برنامه استراتژيك و احد پزشكي تهران مهمترين وظايفي كه از سوي دكتر رامين رئیس واحد پزشکی تهران به اينجانب محول شده است ، نظارت بر عملكرد و برنامه ريزي جهت ارتقاء سطح كارايي واثربخشي بيمارستان است . خليلي افزود : برنامه ريزي جهت توسعه منابع انساني و ارزيابي دروني استانداردهاي كمي و كيفي بيمارستاني از ديگر برنامه هاي آتي بيمارستان بوعلي است
وی ابراز امیدواری کرد با توسعه زیرساختهای لازم جهت ارتقاء خدمات درمانی وهمچنين اختصاص فضا و دفاتري براي همفكري و مشاوره اساتيدگروه هاي تخصصي ، بتوانیم گام های موثری در جهت ارتقاء و استقرار نظام تعالی استانداردها و سیستم های جامع مدیریت کیفیت و در جهت پیشبرد اهداف مقدس دانشگاه با توجه ويژه به رعايت منشور حقوق بيمار و اعتلای خدمات آموزشي و درماني در بيمارستان بوعلي بعنوان يكي از مجهز ترين بيمارستانهاي تحت پوشش دانشگاه آزاد اسلامي برداریم .
شايان ذكر است بيمارستان بوعلي با 420 تخت مصوب بزرگ ترين بيمارستان در شرق تهران بزرگ محسوب مي شود .در اين بيمارستان تمامي خدمات درماني مستقيماٌ زير نظر پزشكان متخصص ، براي بيماران انجام مي شود و باتمامي بيمه هاي جاري شامل تامين اجتماعي ، خدمات درماني ، ارتش و بيمه بستري شهري قرارداد دارد . در اين بيمارستان تمامي اعمال جراحي عمومي و تخصصي از جمله اعمال لاپاراسكوپي ، جراحي هاي آندوسكوپي سينوس ، ستون مهره ها ، ديسك ، تومورهاي مغزي ، چشم ( كاتاراكت ) ، ارتوپدي و تصحيح شكستگي ها ، سنگ كليه ، فك و صورت ، زيبايي بيني ، سزارين ، ترك اعتياد زير بيهوشي ( U.R.D ) انجام مي شود .
اورژانس بيمارستان بوعلي به طور شبانه روزي با حضور متخصصان مقيم ، آماده ارائه خدمات هستند . اداره بيمارستان بوعلي از مهر ماه 1383 رسماٌ به عهده واحد پزشكي تهران قرار گرفته است .
در حال حاضر اداره اين بيمارستان ، توسط هيات امنايي متشكل از چهار واحد دانشگاهي ، تهران پزشكي ، تهران مركزي ، تهران شمال ، تهران جنوب انجام مي پذيرد .

خليلي رئيس بيمارستان بوعلي تابعه واحد پزشكي تهران شد نسخه قابل چاپ