جديدترين تاليفات اعضاي هيات علمي واحد پزشكي تهران منتشر شد

معاون پژوهش و فناوري واحد پزشكي تهران اعلام كرد :
جديدترين تاليفات اعضاي هيات علمي واحد پزشكي تهران منتشر شد
دكتر سيد شهاب الدين محسني معاون پژوهش و فناوري واحد پزشكي تهران طي گزارشي از انتشار سه عنوان كتاب اساتيد و اعضاي هيات علمي اين واحد دانشگاهي و با همكاري سازمان چاپ و انتشارات دانشگاه آزاد اسلامي خبر داد . معاون پژوهش و فناوري با ابراز اميدواري از روند رو به رشد فعاليت هاي علمي و پژوهشي اعضاي هيات علمي و اساتيد واحد پزشكي تهران اظهار نمود : اكثر كتب چاپ شده توسط اعضاي هيات علمي واحد پزشكي تهران از جمله كتاب هاي با ارزش رشته پزشكي و بهداشت بوده كه مي تواند بعنوان مرجع مورد استفاده دانشجويان و محققين قرار گيرد .
وي افزود : كتاب اول تحت عنوان « سيستم مديريت بهداشت ، ايمني و محيط زيست (HSEMS) توسط محمد رضا خاني ، مصطفي خادمي و مجيد بياتيان تهيه و تدوين شده است . اين كتاب در ارتباط با موضوعات بهداشت صنعتي ، ايمني صنعتي و بهداشت محيط زيست در 466 صفحه تنظيم شده است .
كتاب دوم تحت عنوان « واژه نامه علوم تشريحي » است كه توسط سيمين فاضلي پور ، زهرا طوطيان و مژده ملتي و با همكاري نوشين غزاله ، مزدك صلواتي و سيد بابك كيائي تهيه و تدوين شده است . لازم به ذكر است كه اين واژه نامه به صورت فارسي – انگليسي و انگليسي به فارسي تهيه شده است .
كتاب سوم نيز تحت عنوان « مفاهيم طب ريه به روش حل مسئله » توسط فرشيد غلامي ، مهناز نريماني ، سيد احمد سيد مهدي ، لادن انصاري و محمد جواد دادگردر 314 صفحه ترجمه شده است و حاوي مطالب مفيدي در زمينه آشنائي با بيماريهاي مربوط به اندام ريه و مشكلات تنفسي مي باشد .

جديدترين تاليفات اعضاي هيات علمي واحد پزشكي تهران منتشر شد نسخه قابل چاپ