مراسم توديع و معارفه مسئول اداره حراست واحد پزشكي تهران

در مراسم توديع و معارفه مسئول اداره حراست واحد پزشكي تهران عنوان شد :
مهمترين وظيفه حراست در دانشگاه ها صيانت از سرمايه هاي فكري و ايجاد فضاي امن وآرام است
محمد هادي اميد رئيس مركز حراست دانشگاه آزاد اسلامي طي حكمي امين امانت دار را به سمت سرپرست حراست واحد پزشكي تهران منصوب و از زحمات ارزشمند ايمان زكي خاني در طول تصدي اين مسئوليت تقدير و تشكر كرد .
مقارن با ميلاد منجي عالم بشريت حضرت صاحب الزمان و درمراسم توديع و معارفه مسئول اداره حراست واحد پزشكي تهران كه با حضور شاهرخ رامين رئيس واحد پزشكي تهران و اعضاي هيات رئيسه و همچنين دكتر اسماعيل نصيري قائم مقام و رئيس حراست واحد تهران مركزي و مهندس سيفي مسئول حراست سازمان مركزي در سالن اجتماعات واحد پزشكي تهران برگزار گرديد ، بر حفظ كرامت و حرمت دانشگاهيان و ارج نهادن به نظرات دانشجويان در جهت ارتقاء و اعتلاي نظام آموزشي، پژوهشي و نيز ترويج فرهنگ بسيجي و انقلابي در سايه تفاهم، صميميت وهمدلي افراد در جهت پيشبرد اهداف و سياست هاي نظام مقدس اسلامي تاكيد شد .
رامين در ابتداي اين مراسم با تقدير از عملكرد زكي خاني در برقراري و حفظ آرامش محيط دانشگاه و ايجاد فضائي امن و آرام براي دانشجويان ، اساتيد و كاركنان اظهار داشت : دانشگاه محیط مقدس و دارای شان و منزلت بوده و از ویژگی خاصی برخوردار است و پاسداري و حراست از این محیط مقدس علمي وظيفه دشواري است كه برعهده مسئولين با درايت و مخلص اداره حراست واگذار شده . زيرا در اين محيط امن به دنبال علمی هستیم که بر اصول فرهنگ اسلامی استوار باشد
رئيس واحد پزشكي تهران گفت : بديهي است نيروهاي حراستي بايد داراي ويژگيهاي خاص اعتقادي، مذهبي و علمي باشند و آقاي زكي خاني اخلاص و شجاعت خود را در مواقع بحراني به كرات ثابت كرده اند و خاطره فداكاري و از خود گذشتگي ايشان بخصوص در جريان واگذاري ملك بيمارستان ناصر هميشه در ذهن مسئولين اين واحد دانشگاهي به يادگار خواهد ماند.
رامين با بيان اينكه براي رسيدن به فرهنگ غني اسلامي بايد مراقبت و حراست را از نفس خودمان شروع كنيم اظهار داشت : نگاه حراست به مجموعه دانشگاهيان بايد نگاه پدر و فرزندي و جلوگيري از لغزشها و راهنمائي نسل جوان و دانشجو براي پرهيز از خطرات احتمالي و آسيب هاي اجتماعي باشد .
در ادامه دكتر اسماعيل نصيري قائم مقام و رئيس حراست واحد تهران مركزي گفت : از آنجا که سلامت هر سازمان همواره در معرض آلودگی ها و تهدید های درونی و نفوذی است، برای حفظ سلامت و پیشگیری از آلودگی ها نیازمند سیستمی هستیم که با دقت زیاد از نفوذ آفت ها به داخل سیستم جلوگیری کند و با تشخیص و شناخت آفت های درونی زمینه های علاج به موقع و سلامت سازمان را فراهم سازد.
وي افزود : اداره حراست در دانشگاه به منظور حفظ اصول و تحکیم ارزش های نظام مقدس جمهوري اسلامی و ایجاد نظم و انسجام تشکیل شده تا ضمن ارائه پیشنهادات و راهکارهای مناسب، هرگونه انحراف و تخلفی را در امور اجرائی کشف و دانشگاه را در حفظ سلامت درونی کمک کند. وي با اشاره به سخنان مولا علی (ع) در باب نعمت های امنیت و سلامت افزود: حراست به عنوان چشم مدیریت در سازمان با توجه به اشراف اطلاعاتی که به مجموعه دارد، می تواند مشاور خوبی برای مدیران محسوب شود. البته بسیار روشن است که مسئولین حراست زمانی می توانند در این خصوص موفق باشند که از علم، تخصص، درایت و روشن بینی خوبی برخوردار باشند. در همین راستا وظیفه نیروی انسانی رسیدن به اهداف سازمان و وظیفه حراست حفظ سلامت نیروی انسانی است. مدیر حراست واحد پزشكي تهران در پایان ضمن تشکر از حسن نظر ریاست دانشگاه مبنی بر اعتمادی که به وی داشته اند، اظهار داشت : وظیفه اصلي خود را سربازي امام زمان مي دانم و امیدوارم بتوانم همچون گذشته در خدمت جامعه دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی باشم .

مراسم توديع و معارفه مسئول اداره حراست واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ