اولین دوره آموزشی طب سوزنی و كمكهاي اوليه در واحد پزشكي تهران

به همت کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر برگزار شد :
اولین دوره آموزشی طب سوزنی و كمكهاي اوليه در واحد پزشكي تهران
دكتر حسين ياريگرروش مسئول كانون هاي دانشجويي واحد پزشكي تهران طي گزارشي از برگزاري اولین دوره آموزشی کمکهای اولیه و دوره مقدماتی طب سوزنی توسط کانون دانشجویی هلال احمر خبر داد .
ياريگرروش گفت : مقارن با ايام ماه مبارك رمضان و با حضور اكثريت دانشجويان اولین دوره 35 ساعته کمکهای اولیه توسط کانون دانشجویی هلال احمر به مدت يك هفته و دوره مقدماتی طب سوزنی مشتمل بر 90 ساعت آموزش (60 ساعت آموزش نظری و 30 ساعت آموزش عملی) توسط کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران برگزار شد.
ميرلوحي دبير كانون هاي دانشجويي واحد پزشكي تهران گفت : امروزه روند فزاينده مرگ و مير ناشي از بيماري­هاي قلبي و عروقي و سوانح رانندگي، فراواني حوادث و بلاياي غير مترقبه توجه جدي به خدمات رساني اورژانس را از طريق آموزش هاي تخصصي و براي عموم دانشجويان گروه علوم پزشكي را طلب مي­كند. تا دانشجويان با آمادگي كامل در حساس­ترين لحظات به ياري دردمندان بشتابند. بدين منظور کانون دانشجویی هلال احمر به دنبال پيشبرد اهداف فوق اقدام به برگزاری دوره آموزشی کمک های اولیه و فوریت های پزشکی نموده است.
اخلاق دوست قائم مقام و مسئول آموزش و پژوهش کانون دانشجویی هلال احمر واحد پزشکی تهران نيز درباره ضرورت تشكيل دوره مقدماتی طب سوزنی گفت : طب سوزني با اينكه داراي سابقه قديمي و چند هزار ساله است، اما اصول آن بسيار مدرن است و معيارهاي علمي بسيار دقيقي در زمينه تشخيص، پيشگيري و درمان بيماريها ارائه داده است.
به همين دليل اشتياق فراواني براي يادگيري اين روش علمي براي دانشجويان بوجود آمده است وي در ادامه افزود :در اين دوره هاي آموزشي دانشجویان فعال عضو هلال احمر با شرکت در کلاسهای عملی و تئوری دوره آموزشی کمکهای اولیه و آگاهیهای لازم در خصوص روش های صحیح برخورد با فرد مصدوم و همچنين آشنایی با انواع سوختگی ها و روش های صحیح کمک به فرد مصدوم و آموزش عملی امدادگری را فرا گرفتند.
قائم مقام و مسئول آموزش و پژوهش کانون دانشجویی هلال احمر افزود : آشنایی با اختلالات تنفسی و توانایی نجات بیمار، آشنایی با اختلالات گردش خون و انواع خون ریزی و توانایی نجات فرد مصدوم در مواقع اضطراری و نمایش فیلم های آموزشی را از دیگر مباحث ارائه شده دراین دوره برشمرد. ياريگر روش در پايان گفت : به شرکت کنندگان در دوره آموزشی اولین دوره آموزشی کمکهای اولیه گواهینامه رسمی بین المللی سازمان جمعيت هلال احمر و دوره مقدماتی طب سوزنی گواهینامه رسمی بین المللی اعطا می گردد .

اولین دوره آموزشی طب سوزنی و كمكهاي اوليه در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ