اعلام نتايج پنجمين المپیاد علمي دانشجویان علوم پزشکی واحد پزشکی تهران

فرهاد ادهمی مقدم معاون آموزشی واحد پزشکی تهران از برگزاري پنجمين آزمون المپیاد داخلي دانشجویان پزشکی دانشگاه آزا د اسلامی واحد پزشكي تهران در تابستان سال 1392 خبر داد .
معاون آموزشي واحد پزشكي تهران گفت : با توجه به اعلام معاونت علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي كه به كليه واحد هاي علوم پزشكي ارسال شده است . برگزاري پنجمين المپياد بطور همزمان در تمام واحد هاي دانشگاهي انجام شده است . فرهاد ادهمی مقدم افزود : هر دانشجو مي توانست فقط در يك حيطه انتخابي شركت نمايد و نفرات برتر هر يك از حيطه ها جهت شركت در المپاد كشوري دانشجويان علوم پزشكي معرفي خواهند شد .
مهسا هاديپور جهرمي مدير مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی واحد پزشكي تهران (EDC) ، طي گزارشي اعلام نمود : آزمون سراسری درون دانشگاهی پنجمین المپیاد دانشجویی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در روز پنجشنبه 20 تیر 1392 در واحد پزشکی تهران برگزار گردید. مدير مرکز مطالعات و توسعه آموزش (EDC) افزود : از میان شرکت کنندگان در چهار حیطه استدلال بالینی، تفکر در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت و هنر در پزشکی ، سه نفر از واحد پزشکی تهران انتخاب شده اند که جهت آزمون نهایی به کرمان اعزام خواهند شد .
هاديپور جهرمي از زحمات زهرا ناديا شريفي مسئول كميته المپياد دانشجويي ،كه مسئوليت آماده سازي داوطلبين را ا برای شرکت در آزمون به عهده داشت تقدير نمود و؛ نتایج آزمون داخلی المپیاد علمی دانشجویان واحد پزشكي تهران را به شرح ذیل اعلام کرد:
1- در حیطه تفکر در علوم پایه مریم محسنی کیا دانشجوي رشته پزشكي
2- در حیطه هنر در پزشکی پگاه میرزاپور و سهیلا درمانلو دانشجوي رشته مامائي
وي افزود : پنجمین المپیاد دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور 16 الی ۲۱ شهریور ماه در دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار خواهد شد. وي ابراز اميدواري نمود در سال جاري دانشجويان پرتلاش و مستعد دانشگاه آزاداسلامي بتوانند در اين عرصه علمي به كسب افتخار نائل شوند .
به گزارش روابط عمومي واحد پزشكي تهران :
دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشكي تهران در اولين المپياد علمي دانشجويان علوم پزشكي سراسر كشور در حيطه باليني موفق به کسب رتبه نخست و دریافت مدال طلا ( در بخش انفرادی ) و کسب رتبه دوم و دریافت تندیس نقره (در بخش گروهی ) شده اند .

اعلام نتايج پنجمين المپیاد علمي دانشجویان علوم پزشکی واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ