پزشكان انسانهاي ارزشمندي براي ایجاد نشاط و سلامتی در جامعه هستند

از سوي رئيس واحد پزشكي تهران به مناسبت روز پزشک عنوان شد :
پزشكان انسانهاي ارزشمندي براي ایجاد نشاط و سلامتی در جامعه هستند
شاهرخ رامين رئیس دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران طي گفتگويي ولادت حكيم ابوعلي سينا دانشمند بزرگ جهان اسلام و روز پزشك را به تمامي پزشكان تبريك گفت .
رامین اول شهریور ماه را ، همزمان با زادروز حکیم ابوعلی سینا، كه به پاس تألیفات و خدمات وی، به علوم پزشکی و فعالیت وی در این رشته، و تجلیل از پزشکان، روز پزشک نام گذاری شده‌است ، به كليه پزشكان اين مرز و بوم بالاخص تمامي پزشكان ، اعضاي هيات علمي ، كاركنان و پرسنل واحد و بيمارستانهاي تابعه اعم از "بوعلي ، اميرالمومنين ، جواهري و درمانگاه قدس " تبريك گفته و بيان داشت : پزشكان انسانهاي ارزشمندي براي ایجاد نشاط و سلامتی در جامعه هستند و جامعه ای سلامت، از فکر و اندیشه بهتر و توان بیشتر برخوردار است و می تواند منشاء تحول و پیشرفت باشد و راه توسعه ، تعالی و ارتقاء خود را در تمام زمینه ها آسانتر طی کند .
وي در ادامه در باره مفهوم سلامت گفت : سلامت عبارت است از تامین رفاه کامل جسمی و روانی و اجتماعی ، نه فقط عضو. به این ترتیب کسی را که بیماری جسمی نداشته باشد ، نمی توان فرد سالمی دانست ، بلکه شخص سالم کسی است که از سلامت روح نیز برخوردار و از جهت اجتماعی نیز در آسایش باشد . جسم و روح آدمی به صورت امانتی الهی در اختیار او قرار گرفته و او موظف است که در حفظ و سلامتی آن بکوشد. هرگونه تلاش در این زمینه وقتی در راستای عبودیت باری تعالی می باشد، خود عبادت است. از این رو بر اهل بصیرت مخفی نیست که هر آنچه به عنوان بهداشت و درمان و پایداری ارزش آدمی سفارش شده ، همزمان ما را متوجه بهداشت روان و سلامت روح و یاد پروردگار می کند .
رئيس واحد پزشكي تهران در ادامه افزود : امروزه در جهان دیدگاه جوامع نسبت به نقش پزشکان و جایگاه آنان در سلامت مردم تغییر یافته و یک نگرش مثبت و جامع بدان بخشیده است. وی در ادامه گفت : خوشبختانه در اصل 29 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران آمده است: "برخورداری از خدمات بهداشتی و درمانی و مراقبت های پزشکی به صورت بیمه و غیره، حقی است همگانی که دولت موظف است برای یکا یک افراد کشور تامین کند." در حال حاضر بسیاری از متخصصان مدیریت در نظام های سلامت معتقدند که برخورداری از سلامت منحصر به بهره مندی مناسب از خدمات بهداشتی و درمانی نیست بلکه با توجه به نقش عوامل اجتماعی در تامین سلامت، تغذیه مناسب، داشتن سرپناه، عدالت، داشتن درآمد مناسب، دسترسی به خدمات آموزشی و غیره نیز در تامین سلامت نقش اساسی دارند و به همین جهت نگاه مسئولان نظام ، دولتمردان و سازمانهاي سلامت محور به بخش سلامت نگاهی عمیق و با برنامه ریزی اصولی و منطقی است و برای ارتقای سلامت جامعه باید از همه نهادها و ارگان‌ها در ارائه خدمات بهداشتی درمانی به منظور ارتقای سلامت جامعه کمک گرفت . رئیس واحد پزشکی تهران در پایان وضعیت بهداشت و درمان و بخش سلامت کشور را با توجه به پیشرفت های علمی بعد از انقلاب مثبت ارزیابی کرد و اعلام نمود با استراتژی ها و برنامه های مدون شده برای واحد پزشکی تهران در سالهای آتی شاهد ارائه خدمات با کیفیت تری به عموم مردم از طرف بیمارستانهای تابعه این مجموعه خواهیم بود . به گزارش روابط عمومی شاهرخ رامین جراح و متخصص بیماریهای چشم و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي است . وي در تاريخ ششم آذرماه سال 1391 طي حكمي از سوي عليرضا اسدي معاونت علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي به عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشكي تهران منصوب شده است . وي همچنين داراي سوابق اجرایی و مدیریتی مفيدي از جمله قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سابقه نمايندگي در مجلس شوراي اسلامي مي باشد .
رامين همواره د ر عرصه های علمی ، فرهنگی ، اجتماعی پیشرو بوده وهست. حضور او در جبهه های نبرد حق علیه باطل و اهتمام وی در سنگر سازندگی ، تنها بخش كوچكي از سوابق درخشان و فعاليتهاي اجتماعي – فرهنگي اوست

پزشكان انسانهاي ارزشمندي براي ایجاد نشاط و سلامتی در جامعه هستند نسخه قابل چاپ