زير نظر معاونت پژوهش و فناوري و توسط مركز تحقيقات علوم پزشكي برپا مي شود :
ماندانا حسن زاد رئيس مركز تحقيقات علوم پزشكي واحد پزشكي تهران طي گزارشي از برگزاري اولين دوره آموزشي در تاريخ سوم لغايت هفتم شهريور ماه سال جاري خبر داد .
رئيس مركز تحقيقات علوم پزشكي گفت : دوره آموزشي آشنایی با ساختار و عملکرد DNA و نحوه استخراج آن از سلولهای یوکاریوتی و پروکاریوتی و تعیین کمیت و کیفیت آن در مدت 2 روز و کارگاه نظری و عملی PCR و الکتروفورز افقی و عمودی در مدت 1 روز در محل مركز تحقيقات علوم پزشكي برگزار مي شود . اين كارگاهها با هدف ارتقاء دانش و مهارت هرچه بيشتر در ارائه آموزش و خدمات بهداشتي درماني متناسب با نياز هاي جامعه و توجه به امكانات و شرايط موجود در جهت ارتقاي سلامت تشكيل مي شود . وي افزود : مدرسان اين دوره آموزشي ماندانا حسن زاد و فلورا فروزش مي باشد . حسن زاد اذعان داشت : ما بر این باوریم که با بهره گیری از متخصصین توانمند با استفاده از یافته ها و فناوریهای نوین علمی قادر به تامین نیازهای تحقیقاتی سازمانهای متقاضی می‌باشیم. بدیهی است پیشرفت علم و فناوری بدون انجام پژوهش در دانشگاه میسر نخواهدشد. از این رو می‌کوشیم با حل مشکلات علمی و کاربردی سرآمد کشور و منطقه باشیم. وي در باره اهميت و ضرورت برپائي اين كارگاهها گفت : آشنائي و تربيت نيروي انساني متناسب با نياز هاي بهداشتي و درماني جامعه مستلزم تغيير درشيوه هاي آموزشي موجود مي باشد.
رئيس مركز تحقيقات در باره هدف تشكيل از اين كارگاهها اعلام نمود : كليه كارگاههاي آموزشي در مركز تحقيقات علوم پزشكي قابليت كاربردي براي همكاري در آزمايشگاههاي مختلف تشخيص پزشكي دارد . و گذراندن دوره هاي عملي و نظري براي دانشجویان كارشناسي ، كارشناسي ارشد و فارغ التحصیلان گروه پزشکی رشته های زیست شناسی ( کلیه گرایش ها) ، علوم آزمایشگاهی و ... براي پيشبرد اهداف اين گروهها موثر خواهد بود .
حسن زاد تصريح كرد : در پایان هر دوره آموزشی پس از گذراندن آزمون مدرک معتبر به کار آموزان ارائه می شود و تخفیف دانشجویی شامل افرادی خواهد شد که کل بسته آموزشی را ثبت نام نمایند .
روابط عمومي واحد پزشكي تهران كارگاهها و دوره هاي آموزشي عملي – تئوري كه در مركز تحقيقات علوم پزشكي برگزار مي شود را به شرح زير اعلام نمود :
دوره های عملی : 1. آشنایی با مبانی کشت سلول نظری و عملی در مدت 4 روز
2 . آشنایی با تکنیک الایزای کمی و کیفی ( نظری و عملی ) و کنترل کیفی در الایزا در مدت 3 روز
3 . کارگاه آشنایی با ساختار و عملکرد DNA و نحوه استخراج آن از سلولهای یوکاریوتی و پروکاریوتی و تعیین کمیت و کیفیت آن در مدت 2 روز
4 . کارگاه نظری و عملی PCR و الکتروفورز افقی و عمودی در مدت 1 روز
5 . کارگاه اصول نظری و عملی آنالیز Linkageدر مدت 1 روز
6 . کارگاه اصول آشنایی با نظری و عملی روشهای Association Studies ( RFLPو ARMS) در مدت 1 روز
7. کارگاه آشنایی با اصول مهندسی ژنتیک و DNA cloning در مدت 3 روز .
8 . کارگاه Real Time PCRدر مدت 1 روز
9. کارگاه آشنایی با عملکرد و ساختار RNA و سنتز و استخراج آن از سلولهای یوکاریوتی و پروکاریوتی و تعیین کمیت و کیفیت آن در مدت 1 روز
10 .کارگاه آشنایی با اصول نظری و عملی سنتز cDNA و RT-PCR در مدت 1 روز
11.کارگاه آشنایی با اصول نظری-عملی سیتوژنتیک شامل شناسایی کروموزمها و نحوه G-banding در مدت 3 روز