درنخستین مسابقه بین المللی زنان مخترع جهان در کره جنوبی

کسب عنوان برترین مخترع زن جهان در سال 2008 توسط دانشجوی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مریم اسلامی دانشجوی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در نخستین دوره مسابقات زنان مخترع جهان عنوان برترین زن مخترع سال 2008را بدست آورد . در نخستین مسابقه بین المللی زنان مخترع جهان در کره جنوبی که مخترعانی از 25 کشور از جمله فرانسه، استرالیا، سوئیس، ژاپن و رومانی با بیش از 400 اختراع در رشته های مختلف حضور داشتند، مخترعان ایرانی با کسب 12مدال طلا ، 5نقره و6برنز گوی سبقت رااز رقبای خود ربودند . و بدین ترتیب جمهوري اسلامي ايران در نخستين مسابقه بين المللي زنان مخترع جهان در كره جنوبي به مقام قهرماني دست يافت. سازمان جهانی مالکیت های فکری ملل متحد (WIPO)در این مسابقات که در کره جنوبی برگزارشد ،این عنوان را همراه با مدال طلا ، دیپلم افتخار وجایزه ویژه به خانم مریم اسلامی که دانشجوی سال پنجم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی است اختصاص داد. همچنین در این مسابقات جایزه ای ازسوی نماینده دولت صربستان همراه با مدال طلا ودیپلم افتخار به این مخترع ایرانی اهدا شد . شایان ذکر است اختراع خانم اسلامی پیش از این درسی وششمین دوره مسابقات اختراعات وتکنولوژی های سال 2008 ژنوعنوان عالی ترین اختراع وبرترین زن مخترع سال 2008 را از طرف سازمان جهانی مالکیتهای فکری(WIPO) را بدست آورده بود.این اختراع یک ثابت کننده خارجی برای درمان انواع شکستگیها ،انحرافات ،جوش نخوردن ها یا بد جوش خوردن ها بلند کردن استخوان تا پنج سانتی متر وثابت سازی بدنبال برداشتن تومور استخوانی کاربرد دارد.این روش دردرمان بیماری های استخوانی نسبت به روشهای دیگر ارتوپدی 31 مزیت دارد.گفتنی است : وی صاحب تالیف ارتوپدی وبیش از ده مقاله بین اللملی می باشد .

درنخستین مسابقه بین المللی زنان مخترع جهان در کره جنوبی نسخه قابل چاپ