رئيس واحد پزشكي تهران در تجلیل اززحمات پرسنل اين واحد دانشگاهي در روز كارمند

رئيس واحد پزشكي تهران در تجلیل اززحمات پرسنل اين واحد دانشگاهي در روز كارمند عنوان كرد : کار و فعالیت كاركنان واحد پزشكي تهران و بيمارستانهاي تابعه منحصر به فرد است شاهرخ رامين رئيس واحد پزشكي تهران طي گفتگويي در تاريخ 4 شهريور ماه سال جاري از زحمات كليه پرسنل واحد پزشكي تهران و بيمارستانهاي تابعه اعم از اميرالمومنين (ع) ، بوعلي ، جواهري و درمانگاه قدس به مناسبت فرا رسيدن روز كارمند تجليل كرد . رئيس واحد پزشكي تهران اعلام نمود : تخصص و تعهد، دو نیروی ارزشمند برای خدمت رسانی هرچه بیشتر و بهتر به مردم است . و در نظام اسلامی، فلسفه وجودی سازمان ها ونهادها و نیز به کارگیری کارمندان اجرایی، خدمت رسانی به مردم است . در اسلام منزلت های اجتماعی، امانتی الهی است که در اختیار کارگزاران قرار می گیرد و باید برای برطرف ساختن محرومیت ها از جامعه به کار گرفته شود . وي در باره روز كارمند افزود : چهارم شهريور به عنوان روز کارمند اختصاص دارد روز کارمند ، روز تجلیل ازانسان های شایسته ای است که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای پروردگار است. آنان که همه همت و تلاششان، گشایش گره های زندگی انسان ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه است. کار و فعالیت کارمندان، به عنوان عضو فعال جامعه و خدمتگزار ملت، شایسته تقدیر و بیان است. ازاین رو، سزاوار است امروز را قدر بدانیم و در بزرگداشت مقام ارزشمند و والای کارمندان کشور بکوشیم . رامين ضمن اشاره به يكي از جنبه هاي مثبت واحد و بيمارستانهاي تابعه واحد پزشكي تهران گفت : کار و فعالیت کارمندان اين مجموعه منحصر به فرد است و فقط مختص جامعه دانشگاهي نمي باشند بلكه با عموم جامعه ارتباط تنگاتنگ دارند چرا كه اين مجموعه بزرگ دانشگاهي افرادي را به اين مرز و بوم ارائه مي دهد كه با جان و روح مردم سر و كار دارند . رفاه حال بيماران ، رفع مشکلات ،ايجاد آرامش ، از اهم فعاليتهايي است كه اين مجموعه به عنوان عضو فعال جامعه و خدمتگزار ملت، به عهده دارد .

رئيس واحد پزشكي تهران در تجلیل اززحمات پرسنل اين واحد دانشگاهي در روز كارمند نسخه قابل چاپ