چاپ مقاله ISI توسط دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشكي تهران

شهرزاد خاكپور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشكي تهران و سرپرست كميته تحقيقات دانشجويي طي گزارشي از چاپ مقاله ISI توسط دانشجوي كارشناسي ارشد رشته پرستاري واحد پزشكي تهران در مجله معتبر : European Journal of Scientific Research خبر داد .
مقاله فرزانه علي محمدي دانشجوي كارشناسي ارشد رشته پرستاري دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران تحت عنوان :

Relationship between personality type and coping styles"
with quality of life among medical sciences students "
در مجله : European Journal of Scientific Research در جولاي 2013

به چاپ رسيد .
خاكپور با تأکید بر این که مبنای حرکت دانشگاه آزاد اسلامي مطابق با سند چشم انداز سال 1404 تکیه بر مباحث پژوهش و فناوری خواهد بود افزود: طرح جامع ارائه مقالات پژوهشي به مجلات علمي پژوهشي و ISI بزرگترين طرح جامع دانشگاهی کشور است . از اين رو واحد پزشكي تهران در نظر دارد وضعیت کیفی مقالات را با ارائه كارگاههاي مقاله نويسي و مراحل نگارش و چاپ مقالات علمی و پژوهشی و آگاهی داشتن از نگارش یک مقاله علمی با رعایت استاندارهای نگارشی و نگارش مقاله به زبان انگلیسی در جایگاه دانشجويي را در الويت كار باشگاه پژوهشگران جوان قرار دهد .

چاپ مقاله ISI توسط دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ