در مرحله نهایی هجدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت و جشنواره هنر و ادبیات دینی ؛ دانشجوی رشته پزشکی سرکار خانم مهری کرمی ضمن کسب رتبه اول در رشته "خط نسخ" جواز شرکت در مسابقات ملی دانشجویان را نیز اخذ نمودند.
همچنین در بخش مسابقات شفاهی ، سرکار خانم فاطمه شیرازی دانشجوی رشته پرستاری و حافظ کل قرآن کریم و نفر اول مرحله منطقه ای مسابقات ؛ جواز شرکت در مسابقات ملی قرآن کریم را کسب نمودند. معاونت فرهنگی واحد پزشکی تهران کسب این افتخارات را به این عزیزان ، اساتید ، دانشجویان و کارکنان تبریک عرض می نماید.

موفقیت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران در هجدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت نسخه قابل چاپ