موفقیت دانشجوی ژنتیک واحد پزشکی تهران در پذیرش مقطع دکترای تخصصی

امین صفری عرب آبادی فارغ التحصیل اولین گروه رشته کارشناسی ارشد ژنتیک واحد پزشکی تهران با قبولی در مقطع دکتری تخصصی ژنتیک برگ زرین دیگری به کارنامه درخشان دانشگاه آزاد اسلامی و دانشکده علوم زیستی واحد پزشکی تهران افزود .
وی طی مصاحبه ای موفقیت خود را مرهون تلاش علمی و آموزش بی نظیر اساتید واحد پزشکی تهران اعلام کرد وگفت : در صورت داشتن علاقه و انگیزه پیشرفت بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و دانشجویان دانشگاه های سراسری هیچ تفاوتی وجود ندارد . و اساتید این دانشگاه از سطح علمی بالائی برای آموزش و تعلیم و تربیت دانشجویان برخوردارند .
موضوع پایان نامه صفری عرب آبادی که به تازگی و به راهنمائی دکتر ماندانا حسن زاد عضو هیات علمی و رئیس اولین مرکز تحقیقات علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از آن دفاع نموده است تحقیقی است که بر روی ژن های بیماران مبتلا به عروق کرونر انجام شده است . شایان ذکر است که وی مدرک کارشناسی خود را نیز در رشته ژنتیک از همین واحد دانشگاهی دریافت نموده است .

موفقیت دانشجوی ژنتیک واحد پزشکی تهران در پذیرش مقطع دکترای تخصصی نسخه قابل چاپ