انتشار کتاب« آمار زیستی » توسط عضو هیات علمی واحد پزشکی تهران

عضو هیات علمی واحد پزشکی تهران و دکترای تخصصی آمار جدید ترین تالیف خود را با عنوان «آمار زیستی » با همکاری دكتر سهيلا كوشا و دكتر محبوبه صفوي منتشر نمود.
استاد فشارکی نویسنده این کتاب در ابن باره اظهار داشت : آمار زيستي شاخه‌اي از آمار (كاربردي) است كه تمركز و تأكيد آن بر توسعه و استفاده از روشهاي آماري است كه در راستاي حل مسائل و پاسخ به سئوالاتي كه در بهداشت، پزشكي و ژنتيك و بيولوژي انساني مطرح مي‌شوند. وی افزود : در دهه‌هاي اخير پديده هاي اساسي بيولوژيكي (مخصوصاً مرگ و مير و ابتلاء به بيماريها) و جمع‌آوري داده‌ها ، مورد توجه بسیاری از محققین و پژوهشگران قرار گرفته است و علم آمار زیستی با استفاده از تکنو لوژی های نوین و به كارگيري كامپيوترها با سرعت بسيار بالا تأثيري شگرف بر تمامي عرصه‌هاي حيات انسان داشته است و همچون ساير علوم متأثر از پيشرفت‌هاي محاسباتي دستخوش تحولات و پيشرفتهاي بسيار چشمگيري شده است. اجراي روش‌هاي آماري كه حتي در بيست سال پيش غيرقابل تصور بودند امروز به صورت كار روزمره هر كاربر آمار زيستي درآمده است.
گفتنی است چاپ اول کتاب آمار زیستی در سال 1392 و در 224 صفحه توسط سازمان چاپ و انتشارات دانشگاه آزاداسلامی منتشر شده است و خواندن آن براي دانشجويان رشته هاي پزشكي بهداشت ، پيراپزشكي ، مديريت خدمات بهداشتي وداوطلبان شركت در آزمون هاي كارشناسي ، كارشناسي ارشد ودكتراي رشته هاي علوم پزشكي توصیه می شود گفتنی است از این عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامائی واحد پزشکی تهران تا کنون ده ها کتاب در زمینه آماربه زبان فارسی و انگلیسی به چاپ رسیده است .

انتشار کتاب« آمار زیستی » توسط عضو هیات علمی واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ