پيام تبريك رئيس واحد پزشكي تهران به مناسبت روز جهاني قلب

دکتر شاهرخ رامين رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران با ارسال پيامي روز جهانی قلب را به كليه دست اندركاران نظام سلامت ، جامعه متخصصين قلب و عروق ، پزشكان و اعضاي هيات علمي و دانشجويان گروه هاي مختلف علوم پزشكي تبريك گفت . در بخشي از اين پيام آمده است : روز جهاني قلب فرصتي است براي حساس‌سازي جامعه و زمينه سازي براي اصلاح شيوه‌هاي نامناسب زيرا بدين ترتيب مردم تشويق مي‌شوند تا درباره عادات خوب زندگي كه منجر به زندگي طولاني‌تر و قلب سالم‌تر مي‌شود، فكر كنند. وي افزود : به دليل اهميت موضوع و ضرورت جلب توجه مسوولان در برنامه‌ريزي براي پيشگيري از بروز اين بيماري‌ها، اطلاع رساني مناسب به افراد جامعه و مبارزه همه جانبه با عوامل خطرساز بيماري‌هاي قلبي بسيار ضروري است .
دكتر ماندانا حسن زاد عضو هيات علمي و رئيس اولين مركز تحقيقات علوم پزشكي نيز با ارائه گزارشي از برگزاري دوره هاي آموزشي تخصصي و همكاري اين واحد دانشگاهي با ساير مراكز تحقيقاتي خبر داد . وي افزود : براساس تحقيقات و بررسي هاي منتشر شده بيماري قلبي عروقي يكي از بيماري‌هاي شايع در تمام دنيا و ايران است كه سالانه ميليونها نفر را به كام مرگ مي‌‌كشاند اين بيماري اولين علت مرگ و مير در كشور‌هاي پيشرفته است و در كشورهاي در حال توسعه بسرعت رو به گسترش است.
وي افزود : با همكاري سازمان بهداشت جهاني آخرين يكشنبه ماه سپتامبر هر سال به عنوان روز جهاني قلب تعيين شده است كه هرساله با شعاري متفاوت اين روز گرامي داشته مي‌شود. در روز جهاني قلب فعاليت‌هاي مختلف مانند كلاس‌هاي آموزشي، مسابقات ورزشي، نمايش‌ها و نمايشگاه‌ها و بسيج‌هاي اندازه‌گيري فشارخون، كلسترول خون و... برگزار مي‌شود. از سال 1378 مراسم روز جهاني قلب در كشور ما نيز هر ساله برگزار مي‌شود.وي با ارائه يك پوستر آموزشي به منظور آگاهي و آشنائي كليه افراد جامعه گفت : بدنبال شعار روز جهاني قلب سال 2011(1390) كه تحت عنوان سلامت قلب در خانه، سال‌جاري سال پيشگيري از بيماري قلبي عروقي در ميان زنان و كودكان، تعيين شده است. شعار سال 2012 (30 سپتامبر مصادف با 9 مهر 1391) همان موضوع سال قبل " قلبي سالم، خانه اي سالم ، دنيايي سالم" است كه تأكيد آن بر سلامت قلب زنان و كودكان است.

پيام تبريك رئيس واحد پزشكي تهران به مناسبت روز جهاني قلب نسخه قابل چاپ