ما مدیون خون شهدا، ایثارگران و جانبازان هستیم

از سوی رئیس واحد پزشکی تهران و در جلسه شورای راهبردی دانشگاه مطرح شد :
ما مدیون خون شهدا، ایثارگران و جانبازان هستیم
دکتر شاهرخ رامین رئیس واحد پزشکی تهران با حضور در جلسه شورای راهبردی دانشگاه و در جمع معاونان و روسای دانشکده ها بر حمایت و رفع مشکلات آموزشی فرزندان دانشجوی خانواده‌های شهدا و ایثارگران تاکید نمود .
رئیس واحد پزشکی تهران در این جلسه با یاد آوری و تجلیل از نقش خانواده ها ی معظم شهدا و ایثارگران در خلق حماسه دفاع مقدس گفت : آغاز سال جدید تحصیلی همزمان با هفته دفاع مقدس فرصت مناسبی برای تقدير و تشکر از رشادت ها و ايثارگری فرزندان غيور ايران زمين است ، آنهائی كه با پيروي از امام خويش حماسه هاي جاويدان را رقم زدند و بهت و حيرت جهانيان را بر انگیختند. و امروز بر همه ما مسئولان دانشگاه واجب است که در جهت رفع مشکلات و دغدغه های فرزندان این قشر مظلوم بشتابیم تا از این راه بتوانيم تداوم بخش راه مقدس شهدا و امام شهدا حضرت روح الله (ره) باشيم و با تاسي به رهنمودهاي ولايت فقيه پاسدار ارزشهاي والاي دفاع مقدس باشيم. گفتنی است : رئیس واحد پزشکی تهران بعد از این جلسه در جمع والدین و خانواده های ایثارگران حضور یافت و از نزدیک به مشکلات آموزشی و مالی آنان رسیدگی نمود .

ما مدیون خون شهدا، ایثارگران و جانبازان هستیم نسخه قابل چاپ