سیاستهای آموزشی دانشگاه تشریح شد

درگفتکوی معاون آموزشی با روابط عمومی:

سیاستهای آموزشی دانشگاه تشریح شد
دکتر فرهاد ادهمی مقدم معاون آموزشی واحد پزشکی تهران عضو هیات علمی و متخصص چشم پزشکی از سال 1386 تا کنون خدمات ارزنده ای را در امر آموزش به انجام رسانیده اند که با توجه به پر مخاطره بودن این معاونت و گستردگی امر آموزش سئوالات حوزه روابط عمومی را پاسخ گفته اند که متن مصاحبه از طریق سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران به اطلاع عموم می رساند .

1- پیش بینی شما برای تسهیل در امور آموزشی با اشاره به سیاست های کلی این حوزه در واحد پزشکی تهران چیست ؟
برنامه های زیادی برای تسهیل در امور آموزشی پیش بینی شده است که باید به تدریج انجام شود . اولین اقدام برای رسیدن به این اهداف را تفویض اختیارات به دانشکده ها می باشد که صورت پذیرفته است . اقدامات بعدی فراهم نمودن فضای فیزیکی بیشتر بمنظور کاهش تعداد دانشجویان در هر کلاس و تجهیز هر چه بیشتر کلاسهای درسی به وسایل سمعی و بصری و همچنین فراهم سازی آموزش مجازی جهت برخی دروس و اعضای هیئت علمی می باشد .

2- نظر شما در خصوص رویه های یکسان سازی دانشکده های واحد پزشکی چیست ؟
یکی از راهکارهای در دست اجرا ارائه دستورالعمل های جدید و رویه های یکسان سازی از سوی دفتر مرکزی و اعطای اختیارات به دانشکده ها و گروه‌های آموزشی می باشد که تعامل و همکاری را که از اصلی ترین روش ها برای رفع تمرکززدایی است را نهادینه می کند، ما با دعوت از روسای محترم دانشکده ها برای اعلام نظرات و خواسته‌هایشان ، خواستار مشارکت آنان برای اجرای سیاست های کلی آموزشی در دانشگاه شدیم .

3- شما ارتقاء کیفیت آموزشی را به چه شکلی می بینید ؟
با توجه به ضرورت پرداختن به ارتقاء کیفیت آموزشی در دانشگاه در سالهای گذشته شاهد پیشرفت های خوبی در زمینه‌ی کمی در واحد بوده ایم . لکن این پیشرفت‌ها باید براساس استانداردها بوده و در ایجاد و گسترش دوره های مختلف و همچنین جذب بیشتر دانشجویان و تناسب نسبت استاد به دانشجو و ارتقاء سرانه فضای فیزیکی و آموزشی مد نظر قرار گرفته شود .

4- با توجه به افزایش تعداد دانشجویان در سال تحصیلی جدید چه تمهیداتی را برای تعداد اعضای هیات علمی و اساتید اتخاذ کرده اید ؟
توجه به هرم سنی و سنوات خدمت اعضای هیأت علمی و اعمال رویه‌هایی برای بهره گیری از تدریس استادان و دانشیاران در دوره های تحصیلات تکمیلی از دیگر برنامه‌هایی است که با جدیت دنبال خواهد شد. حوزه آموزشي واحد پزشکی تهران در طي 28 سال كوشش پرثمر كه مرهون تلاش مديران و كاركنان آن است رشدي چشمگير داشته است .
این دانشگاه با 240 نفر عضو هیات علمی تمام وقت رسمی همکاری دارند که نزدیک به ۸۰٪ آنان دارای مدرک دکترای تخصصی و فوق تخصصی با مرتبه علمی استاد، دانشیار و استادیار می باشند . واحد پزشکی تهران تا شهریور ماه 92، تعدادی حدود 20000 هزار نفر فارغ التحصیل در مقاطع کاردانی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکترای حرفه ای بوده است که منشاء خدمات موثری در کشور عزیزمان بوده اند . و كماكان پي گيري جذب اساتيد و متخصص نخبه مي باشيم

5- لطفا در باره تجهیز فضای آموزشی که از مهمترین شاخص های برنامه های سال جاری است توضیح بفرمایید ؟
تجهیز کلاس ها به سیستم های جدید آموزشی به لحاظ در اختیار قرار دادن امکانات سخت‌افزاری ، توسعه و تقویت دسترسی دانشجویان به منابع و بانک‌های اطلاعاتی نیز انشاءالله با همکاری سایر بخش‌های دانشگاه به خصوص معاونت محترم پژوهش و فناوری و ساخت و ساز کلاسهای جدید با همکاری مستمر معاونت محترم عمران که در امر فضا سازی کلاسهای آموزشی بیشترین فعالیت را داشتند دنبال خواهد شد .

6- لطفا در باره مشکلات کلاس های آموزشی و اعضای هیات علمی موجود و مورد نیاز واحد پزشکی تهران مختصراٌ توضیح بفرمایید ؟
همانطوریکه گفته شد واحد پزشکی تهران در چند سال اخیر با پیشرفت هایی چشمگیری مواجه بوده است و توانسته ایم امکانات زیادی را فراهم نماییم . اگرچه با توجه به تعداد روز افزون دانشجویان به خصوص در رشته های پزشکی که نیاز مبرم به فضا های آموزشی بالینی می باشد هنوز در بعضی از قسمت ها کمبود امکانات به شدت به چشم می خورد. و ما با تعداد 40 کلاس آموزشی و 240 نفر اعضای هیات علمی تمام وقت و سه بیمارستان بوعلی ، امیرالمومنین و جواهری مسلم است که نیاز بیشتری به امکانات آموزشی داریم ولی با تمهیداتی که از سوی دکتر شاهرخ رامین ریاست محترم واحد پزشکی تهران اتخاذ گردیده است امید آن می رود که این مشکلات به زودی مرتفع گردد .

در پایان این گفتگو دکتر فرهاد ادهمی مقدم اظهار امیدواری کرد: که با مجموعه مدیریتی و با کمک اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه بتوانیم در راستای پیشبرد اهداف دانشگاه، حرکت نموده و کارهای مثبت انجام شده گذشته را پررنگ تر و احیاء نماییم . ایشان همچنین با تأکید بر اهمیت ارتباطات آموزشی و پژوهشی افزودند: فراهم کردن زمینه های تبادل علمی و آموزشی ، در فهرست برنامه های این حوزه قرار دارد که انشاءالله پیگیری و محقق خواهد شد .< br >

سیاستهای آموزشی دانشگاه تشریح شد نسخه قابل چاپ