همکاری و تعامل معاونت ها در راستای بهینه سازی و ارتقاء آموزشی

در جلسه هیات رئیسه واحد پزشکی تهران عنوان شد :
همکاری و تعامل معاونت ها در راستای بهینه سازی و ارتقاء آموزشی
دکتر شاهرخ رامین رئیس واحد پزشکی تهران در جلسه هیات رئیسه که در تاریخ 29 مهر ماه سال جاری در سالن اجتماعات واحد پزشکی تشکیل شد از همکاری و تعامل معاونت ها در راستای بهینه سازی و ارتقاء آموزشی واحد پزشکی تهران تقدیر نمود .
دکتر رامین ضمن اعلام اینکه واحد پزشکی تهران دانشگاهی پیشرو در امر آموزش رشته های پزشکی است گفت : این واحد دانشگاهی در تولید و ترویج علم نافع و گسترش مرزهای علم پزشکی در مقیاس جهانی با مرجعیت علمی و هویت اسلامی - انقلابی در کشور، در تعاملی پویا و سازنده با مراکز علمی و فرهنگی ملی و فراملی است. همکاری و تعامل معاونت ها در راستای بهینه سازی و ارتقاء آموزشی را در دستور کار این هیئت قرار داد .
رئیس واحد پزشکی تهران در ادامه افزود : این واحد دانشگاهی نسبت به تربیت دانشجویان و تبدیل شدن آنها به نیروهای متخصص و اعضای هیات علمی و محققان متعهد به انقلاب اسلامی متخصص در رشته های پزشکی مورد نیاز دانشگاهها و مراكز آموزش عالی و تحقیقاتی كشور اقدام نموده وتلاش می کند در آموزش، تولید و ترویج علم و پاسخگویی به نیازهای جامعه دانش محور سرآمد باشد . دکتر رامین با توجه به سرمایه های واحد پزشکی تهران اظهار داشت : ما نیروی انسانی و دانشجویان را سرمایه اصلی خود دانسته و با بهره گیری از دستاوردهای نوین ،خدمات آموزشی، پژوهشی، فناوری و مشاوره را به جامعه علمی و متقاضیان آموزش عالی، ارائه می دهیم. وی افزود استفاده از نظرات دانشجویان تیم مدیریت را کمک می کند تا با استفاده از اطلاعات درست و بر مبنای واقعیت ، مدیریت کند ، از اینرو ایجاد کانالهای ارتباطی مناسب و موثر با آنان وظیفه دانشگاه بوده و در همین راستا از واحدهای ذیربط خواسته شده که نظرات ، پیشنهادات و شکایات دانشجویان را دریافت و بدون هیچگونه سانسوری به مدیریت منتقل نمایند تا در جلسات هیئت رئیسه بصورت جدی مورد بررسی قرار گرفته و از آنها در جهت بهبود و ارتقاء فرایند آموزش استفاده شود . وی خاطرنشان کرد برای مدیریت علمی و مناسب ارتباط با دانشجویان پروژه CRM تعریف شده و در حال استقرار است چراکه این دانشگاه تعالی و بالندگی خود را در ایجاد فضای رقابتی علمی و نقد پذیری سازنده در كشور با رعایت عدالت ، اخلاق و اعتدال اسلامی می بیند.
در پایان هیات رئیسه و معاونین واحد پزشکی تهران گزارش مبسوطی از شرح عملیات آموزشی ، و عمرانی خود را با ذکر موضوعات اعلام نمودند که مورد بررسی و اظهار نظر قرار گرفت .

همکاری و تعامل معاونت ها در راستای بهینه سازی و ارتقاء آموزشی نسخه قابل چاپ