دکترنعمتیان استاد پیشکسوت واحد پزشكي تهران رئيس دانشكده پيراپزشكي شد

طی حکمی از سوی دکتر شاهرخ رامين رئيس واحد پزشكي تهران دکتر جواد نعمتيان عضو هیات علمی ، متخصص داروسازي ، پاتولوژيست و متخصص بیماریهای قارچی به عنوان رئيس دانشكده پيراپزشكي منصوب شد .
دکتر نعمتیان دارای سالها تجربه ارزشمند در مقام ریاست دانشکده بهداشت است و راه اندازی دانشکده زیست شناسی واحد پزشکی تهران حاصل زحمات و تلاش علمی اوست . وی از سال 73 تا کنون مدیریت گروه قارچ و انگل شناسی این واحد دانشگاهی را بعهده دارد و از نتایج تحقیقات و پژوهش های علمی او درمقالات و ژورنالهای تخصصی و مجلات علمی معتبری استناد می شود .
گفتنی است دکتر شاهرخ رامین رئيس واحد پزشكي تهران در مراسم تودیع و معارفه ایشان از خدمات ارزنده و زحمات شبانه روزي و صادقانه جناب آقاي دكتر بهزاد پوپك رئیس اسبق دانشکده پیراپزشکی تقدیر و قدرداني نموده است .
دکتر بهزاد پوپک عضو هیات علمی و رئیس اسبق دانشکده پیراپزشکی واحد پزشکی تهران یکی از مفاخر و چهره های سرشناس جامعه علمی کشور است . دکتر بهزاد پوپک رئیس انجمن علمی دکترای علوم آزمایشگاهی و رئیس کنگره ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران است .
شایان ذکر است دانشكده پيراپزشكي در سال 1387 در واحد پزشكي تهران تاسيس گرديده است. این دانشکده متشكل از سه گروه آموزشي علوم آزمايشگاهي ،هوشبري و اتاق عمل است كه در مقاطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دانشجو مي پذيرد و تا کنون متجاوز از هزاران دانشجو در رشته های مختلف آن فارغ التحصیل و جذب بازار کار شده اند و بدین ترتیب دانشكده پيراپزشكي واحد پزشکی تهران سهم قابل توجهی در تامین بهداشت و سلامت جامعه بعهده داشته است .

دکترنعمتیان استاد پیشکسوت واحد پزشكي تهران رئيس دانشكده پيراپزشكي شد نسخه قابل چاپ