برگزاري جشن مهر و استقبال از دانشجویان جدیدالورود در واحد پزشكي تهران

در آستانه شروع سال تحصیلی جدید صورت پذیرفت :

دکتر میر مسعود فاطمی قائم مقام رئیس ومعاون فرهنگی واحد پزشکی تهران طی گزارشی از برگزاری جشن مهر و اردوی توجيهي دانشجويان جديدالورود واحد پزشكي تهران در تالار اجتماعات شهيد احدي واحد پزشکی تهران خبر داد .
به گزارش مدیر روابط عمومی واحد پزشکی تهران در این مراسم که با حضور دكترشاهرخ رامين رييس واحد ، دكتر محمد حسین قادريان رئيس دانشكده پزشكي ، معاونين دانشجوئی ، پژوهشی ، فرهنگی ،روسای دانشکده های پرستاری و مامائی ، بهداشت ، پیراپزشکی و علوم زیستی برپا شد دانشجویان جدید الورود با اهداف علمی ، قوانین آموزشی و ساختار دانشکده ی خود آشنا شدند .
شاهرخ رامين رئيس واحد پزشكي در جشن استقبال از دانشجویان جدیدالورود، تصریح کرد : دانشگاه واحد پزشكي تهران یکی از بزرگترین واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي کشور با 12 هزار دانشجو ، در حال فعالیت است و هم اکنون یکی از دانشگاه‌های موفق کشور است .
وی خطاب به دانشجویان جدیدالورود گفت : شما دانشجویان امانت الهی در دست مسئولان دانشگاه هستید وی افزود : ما باید این امانت را با بار علمی بالا تحویل جامعه دهیم . شما پذیرفته شدگان رشته های علوم پزشکی از سوي خداوند بزرگ انتخاب شده ايد تا در کسوت پزشکی افتخار ادامه تحصیل همراه با توفیق خدمت به بیماران را در زندگي خود تجربه کنید .
رئيس واحد پزشكي در ادامه گفت : بيماران را عزيز خود بدانيم و به عنوان معلم پزشكي بيت هاي بيشتري را از اين سرود بزرگ را ياد بگيريم و بيت هاي بزرگ اين سرود متعالي را تكميل كنيم . شفا دادن بيماران از ويژگيهاي پزشكان نيست ولي اين معناي بزرگ و عميق امروز با تلاش و سختکوشی شما عزيزان اتفاق افتاده است .
وي در باره تفاوت اين رشته با ساير رشته ها به زبان ساده گفت : علم پزشكي رشته ای لطیف است و نقطه عطف و تفاوت ما با ساير علوم و رشته های مهندسی كه با ماشین و چوب و سنگ و الكترون سر و كار دارد انسان ها هستند ، انتظار بيماران از ما اينست كه يك حكيم باشيم و با خواست خدا این امانت فطری و اخلاقی را رشد وارتقاء دهیم .
رامين به دانشجویان توصیه کرد قدر موقعیت و شان علمی و اجتماعی خود را بدانند و وقت خود را بیهوده سپری نکنند و در راه کسب علم ودانش همواره تلاش کنند. وی از دانشجویان جدید الورود خواست از همین ابتدای راه در شان يك دانشجوی پزشکی رفتار كنيد و مونوپول كرامت انساني باشيد .
بر اساس این گزارش اردوی توجیهی دانشجویان گروه پزشکی روز شنبه 13 مهر ماه از ساعت 30/8- 12 ، گروه بهداشت روز یکشنبه 14 مهر ماه ، گروه پیرا پزشکی روز دوشنبه 15 مهرماه ، گروه پرستاری ، مامائی و روانشناسی روز سه شنبه 16 مهر ماه و گروه زیست شناسی روز سه شنبه 17 مهرماه در سالن اجتماعات واحد پزشکی تهران با همکاری حوزه معاونت فرهنگی برگزار گردید . گفتنی است واحد پزشکی تهران دارای حدود 12هزار دانشجوی شاغل به تحصیل ، 300 نفر عضو هیات علمی تمام وقت و نیمه وقت متخصص و فوق تخصص بوده که در 21 رشته تحصیلی به تعلیم وتربیت دانشجو می پردازد .
رشته هاي دائر در گروه پزشكي واحدپزشكي تهران شامل رشته های پزشكي ، پرستاري ، مامايي، بهداشت محيط ، علوم آزمايشگاهي، بهداشت خانواده ، بهداشت مبارزه بابيماريها ، بهداشت حرفه ا ي ، هوشبري و اتاق عمل است . رشته هاي غيرپزشكي این واحد دانشگاهی شامل روانشناسي عمومي ، روانشناسي باليني ، زيست شناسي سلولي ومولكولي باگرايشهاي ميكروبيولوژي – ژنتيك وعلوم سلولي مولكولي مي باشد.

برگزاري جشن مهر و استقبال از دانشجویان جدیدالورود در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ