سايت ثبت نام كارداني و كارشناسي بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي امشب ساعت 24:00 بسته خواهد شد .
به گزارش روابط عمومی و خبرگزاری مرکز آزمون سايت ثبت نام كارداني و كارشناسي بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي امشب ساعت 24:00 مورخ 01/08/92 بسته خواهد شد. دكتر ناصر اقبالي با اعلام اين خبر به روابط عمومي مركز آزمون گفت: سايت ثبت نام براي مقاطع كارداني و كارشناسي بدون آزمون به آدرس www.azmoon.org بسته خواهد شد لذا داوطلبان صرفاً در فرصت باقيمانده مي توانند براي ثبت نام به سايت فوق مراجعه كنند. دكتر اقبالي در ادامه افزود: داوطلباني كه به هر دليل در اين دوره نتوانستند براي دوره هاي كارداني و كارشناسي بدون آزمون ثبت نام كنند مي بايست جهت اطلاع از تاريخ و چگونگي ثبت نام اين مقاطع جهت نيمسال دوم سال تحصيلي جاري به اطلاعيه هاي بعدي مركز آزمون كه در سايت www.pubr-azmoon.com اعلام خواهد شد، مراجعه نمايند. رئيس مركز آزمون در پايان گفت: افرادي كه در فرصت باقيمانده ثبت نام خواهند كرد مي توانند با پرينت از صفحه ثبت نام قطعي خود به واحدهاي مربوطه مراجعه كنند.
روابط عمومی و خبرگزاری مرکز آزمون

سايت ثبت نام كارداني و كارشناسي بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي امشب ساعت 24:00 بسته خواهد شد نسخه قابل چاپ