كسب مقام اول و راه يابي دانشجويان واحد پزشكي تهران به مسابقات ملي قراني كشور

در هجدهمین جشنواره قرآنی هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قران و عترت صورت پذيرفت :

كسب مقام اول و راه يابي دانشجويان واحد پزشكي تهران به مسابقات ملي قراني كشور
دكتر مير مسعود فاطمي معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران از اعلام نتايج هجدهمین جشنواره قرآنی هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قران و عترت خبر داد . معاونت فرهنگی واحد پزشكي تهران بيان داشت : دانشگاه آزاد اسلامی در جهت مشارکت افزایی دانشجویان ، استادان و کارکنان در فعالیت های قرآنی و فرهنگی با برگزاری جشنواره هنر و ادبیات دینی و مسابقات سراسری قرآن و عترت علیهم السلام زمینه حضور بیش از 250000 دانشجو، استاد و کارمند را فراهم نموده است. این سطح از حضور همچنان به عنوان یک رویداد مهم دانشگاهی در صدر فعالیت های فرهنگی دانشگاهي قرار دارد.
دكتر مير مسعود فاطمي اظهار داشت : طي لوحي از طرف رئيس پژوهشكده قران و عترت دانشگاه آزاد اسلامي از خانمها مهري كرمي دانشجوي رشته پزشكي و فاطمه شيرازي دانشجوي پرستاري واحد پزشكي تهران در مرحله نهایی هجدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت و جشنواره هنر و ادبیات دینی ؛ مقام اول را به ترتيب در رشته "خط نسخ" و " قرائت " را كسب نموده است .تقدير بعمل آمده است
معاونت فرهنگی واحد پزشکی تهران کسب این افتخارات را به جامعه پزشكي و به این عزیزان و خانواده گراميشان تبریک عرض می نماید.

كسب مقام اول و راه يابي دانشجويان واحد پزشكي تهران به مسابقات ملي قراني كشور نسخه قابل چاپ