برگزاري جشن گراميداشت روز جهاني اتاق عمل در واحد پزشكي تهران

برگزاري جشن گراميداشت روز جهاني اتاق عمل ( تکنولوژیست های جراحی ) در واحد پزشكي تهران مهسا رضائي نماينده و دبير اجرايي گروه اتاق عمل واحد پزشكي تهران از برگزاري جشن گراميداشت روز جهاني اتاق عمل مصادف با روز جهاني اتاق عمل (14 نوامبر ) در روز جهارشنبه 8 آبان ماه سال جاري در محل سالن شهيد احدي اين واحد دانشگاهي خبر داد . دبير اجرايي گروه اتاق عمل واحد پزشكي تهران يكي از اهداف برگزاري اين بزرگداشت را آشنا كردن جامعه با گروهي به نام كارشناسان اتاق عمل برشمرد و گفت : اين افراد كه در حقيقت يكي از مظلوم ترين قشر جامعه هستند از ارزش بسيار زيادي برخوردارند چرا كه بخشي از كار تيم جراحي در اتاق عمل برعهده آنان است. دكتر شاهرخ رامين رئيس واحد پزشكي تهران در ابتداي اين مراسم كه با حضور دانشجويان و خانم ها صالحی ، ناطقی ، اسدي و ميرسعيدي از اساتيد عضو هيات علمي ، و كارشناسان آموزشي تشكيل گرديد با اشاره به اهميت و جايگاه رشته اتاق عمل در ميان رشته هاي علوم پزشكي، بر ضرورت افزايش كيفيت آموزش وارتقاء اين رشته در عرصه تحصيلات تكميلي تاكيد كرد و در باره اهميت اين رشته توضيح داد : حساسيت شاغلان اتاق عمل در چرخه سلامت بايد شناخته شود و به دليل ظرافت هاي خاص حرفه اي تقويت كار گروهي در رشته اتاق عمل بسيار اهميت دارد. رامين با بيان اينكه اين فعاليت افراد تسهيل كننده و تسريع كننده كار جراحان است افزود: امروز بهانه اي شد تا توانمندي آنان را به جامعه عرضه كنيم تا اين قشر بهتر ديده و شناخته شوند و به ارتقا آنان به سطوح بالاتر كمك شود. وي با اشاره به ضرورت ارتقاء رشته اتاق عمل تا مقطع تحصيلات تكميلي، بر ضرورت افزايش كيفيت آموزش در اين عرصه تاكيد كرد وي با انتقاد از برخي گروه هاي باليني پزشكي و مانع تراشي در مسير ارتقاء علمي برخي رشته ها مانند هوشبري و اتاق عمل تا مقطع PHD گفت:در مسير كسب علم هيچكس نبايد مانع طالبان جوياي علم شود. طاهره طبیبی دبیر اجرایی برگزاری جشن گرامیداشت روز جهاني اتاق عمل در واحد پزشكي تهران در پايان اين مراسم از پيشكسوتان اتاق عمل و فارغ التحصيلان اولين دوره كارشناسي اتاق عمل و دانشجوي ممتاز سال هاي مختلف تقدير شد. از ديگر حاشيه هاي مراسم فوق مي توان به استقبال حاضرين از كليپ ساخته شده به مناسبت روز اتاق عمل نام برد كه با تشويق حاضرين روبرو شد . اجراي برنامه هاي هنري،پخش كليپ ، اجراي تئاتر و موسيقي زنده از ديگر بخش هاي اين مراسم بود.

برگزاري جشن گراميداشت روز جهاني اتاق عمل در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ